De overkapping van Kristof en Vicky

De overkapping van Kristof en Vicky

Degelijkheid en vakwerk straalt deze vijver met overkapping uit, tenminste zo ervaar ik het.

Het zijn nog jonge klanten van Interkoi, maar het is altijd een plezier om ze op bezoek te krijgen. Het maakt me dan ook blij dat ik enkele foto's van hun overkapping via mail kreeg toegestuurd.

Er is niet veel uitleg bij, maar de foto's zeggen voldoende. Ik neem dan maar de gelegenheid te baat om nog 2 koi te laten zien die ik onlangs heb overgezet.

Vooreerst een sanke van Momotaro die rustig zijn gangetje gaat naar de 75-80 cm. Binnen enkele jaren is ie er wel. De andere sanke doet precies hetzelfde als voorgaande..., langzaam maar zeker. Beiden zijn nu yonsai, en het blijven mooie koi om te zien.

In het nieuwsitem van gisteren werd gevraagd om wat foto's onder de kap toe te voegen. Ik heb hierop enkele foto's aangekregen van de koi die zich hieronder bevinden, en heb bij het nieuwsitem van gisteren toegevoegd, maar zal de foto's ook nog even in dit nieuwsitem toevoegen.

Wat ik tegenwoordig ook veel doe, en ik vind het eigenlijk best plezierig, is koi voer op maat opsturen. Wat bedoel ik hiermee ? Zeg maar hoeveel je van welk soort voer wil hebben, en ik zorg dat het verpakt en opgestuurd wordt. 0,5 Kg zinkend wintervoer, 2 kg zinkend herfstvoer, 1 kg recovery en er nog 5 liter melkzuurbacteriëen erbij ? Zeg het maar...ik verpak het en stuur het op.

Hier ga ik me volgend jaar eens wat op richten, want dat vind ik best plezierig. Ik heb trouwens een heleboel voer verkocht dit jaar. ik heb het eens nagekeken, en ik kom zo op een paar 1000 kg. De transportkosten wegen trouwens ook niet op tegen de kosten die je zelf maakt als je met de auto voer ergens moet gaan halen, dus daar moet je het niet voor doen, en het is voor mij een leuke bijverdienste.

Tenslotte heb ik nog een vraag van Johan.

Hè Luc , kan je misschien in een nieuwsitem over iemand zijn overkapping eens vragen hoe men hun overkapping beschermd tegen stormwind zoals vorige week . Ik doe de kap eraf als ik weet dat het op komst is .

Meer afbeeldingen

De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 1
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 2
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 3
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 4
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 5
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 6
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 7
De overkapping van Kristof en Vicky: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240