De prijzenpot van zondag 13 januari

De prijzenpot van zondag 13 januari

Ik heb mijn beslissing genomen wat betreft de cadeau’s die ik zondag wil weggeven aan de mensen die de moeite hebben genomen om te komen.

De naam van de aanwezigen zal in een enveloppe worden gestoken en opgehangen aan een touw. Op een bepaald ogenblik zullen mijn 7 kleinkinderen ieder een enveloppe trekken en deze aan mij geven.

Het papiertje met de naam van de kanshebbers zal opgevouwen worden en in een mand gelegd. Als de 7 namen bekend zijn zullen mijn 2 kleinste kleinkinderen ieder een keuze maken uit de papiertjes en een naam van de winnaar trekken.

Er zullen dus 2 winnaars zijn die een waardebon krijgen van 500 euro voor de aankoop van een koi. Of je deze prijs wil verzilveren is de keuze van de winnaar.

Ik wou eerst slechts 1 prijs van 1000 euro weggeven, maar 2 x 500 euro leek mij leuker. Deze prijs is niet cumuleerbaar met eerdere aankopen en kan enkel gebruikt worden bij een nieuwe aankoop.

Wens je er geen gebruik van te maken, dan kan je de prijs altijd weggeven aan iemand die er wel belang bij heeft. De bon is geldig tot en met 31 maart 2019.

Maar dat is niet alles.

Boven bij de vijver heb ik 30 certificaten in een houder geplaatst. Dit zijn bijzondere aankopen van het najaar 2018, en ik ben er trots op dat ik deze aankopen heb gedaan.

Mensen die nog nooit bij Interkoi zijn geweest, zullen deze vinden bovenaan bij de binnenvijvers tegen de muur. (zie foto's)

Iedereen aanwezig heeft het recht om één van deze koi aan te kopen en krijgt enkel zondag een éénmalige korting van 750 euro op één van deze koi.

Het zijn uiteraard niet de goedkoopste koi, maar de kwaliteit is dan ook buiten proportie. Ik maak me sterk dat er bijzonder interessante nisai tussenzitten, koi die heel moeilijk aan te kopen zijn in Japan.

De prijs van de koi staat vermeld op het certificaat. Men hoeft er geen gebruik van te maken want de kwaliteit zal zichzelf wel bewijzen. Het is toch een mogelijkheid om een prachtprijs in ontvangst te nemen.

Wat moet je hiervoor doen ? Neem het certificaat uit de houder en geef deze aan mij. Na het evenement zal ik zorgen dat de keuze voor jou geregistreerd staat.

Ik hoop dat ik met deze prijzen de dag nog wat extra glans kan geven. Voor de aanwezigen, maak er gebruik van als je het wil verzilveren…en uiteraard staan deze geschenken in functie van verkoop, neem me dat niet kwalijk...I have a business to run...

De weersgoden zijn ons niet gunstig gestemd, en ik probeer er nog alles aan te doen, maar de zondag lijkt de slechtste dag van de week te zijn. Ondertussen heb ik de hal al volledig proper gemaakt, en de ruimte zal een kleine metamorfose ondergaan. Het is een boel werk, maar dat heb ik er graag voor over !

Tot zondag en denk eraan, nu zaterdag is het open van 11.00 tot 14.00 uur.

Meer afbeeldingen

De prijzenpot van zondag 13 januari: afbeelding 1
De prijzenpot van zondag 13 januari: afbeelding 2
De prijzenpot van zondag 13 januari: afbeelding 3
De prijzenpot van zondag 13 januari: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240