De rustige tijden beginnen nu

De rustige tijden beginnen nu

De hectische periode is grotendeels voorbij. Er moeten nog enkele koi opgehaald worden, maar dan is de zware voorjaarperiode voorbij.

2017 Is een topjaar, en ik had nooit verwacht ooit zover te komen met zoveel plezier en animo in het koigebeuren. Laten we ervoor zorgen dat het ook zo blijft…

Het was ondertussen al een hele tijd geleden, minstens 4-5 dagen dat ik nog koi gebowld had en ik begon het echt te missen.

Daarom nog maar eens aan de slag en nog maar eens laten zien dat de beste koi nog zeker niet vertrokken zijn. Ik heb nog een heel gamma bijzonder stevige, gezonde en goede koi rondzwemmen en dat zal ik je dadelijk laten zien.

Wel nog eerst even tonen dat het dartsspel zijn eerste slachtoffer heeft gevonden. Het is best een ludieke actie en de mogelijke korting voor het 10-jarig bestaan is mooi meegenomen.

Gert was de eerste dartskandidaat en na 3 pogingen kon hij zijn geluk beproeven. 12 % Korting was het resultaat, en dat is mooi meegenomen.

Spannend en geweldig als het goed gaat, bedroevend als je een mindere score gooit, maar dat is nu eenmaal de gok. De 12% is juist tussen het hangen en het vallen, en dus een mooi gemiddelde. Bovendien is het een aangename bezigheid als er geen volk te bespeuren is.

De uitverkoren showa is in mijn ogen ook niet de minste, en ik weet dat er veel mensen een zwak hadden voor deze showa. Kwaliteit laat zich zien, en in het filmpje kan je de keuze van Gert volgen. Ondersteund door de kennis van Ben kwamen ze al vlug tot hetzelfde resultaat.

Ik heb vandaag een groot aantal koi gebowld, en die wil ik je niet onthouden. Schoonheid mag getoond worden, en ik heb veel schonen !

Een sanke met code 1611007 heb ik een tijdlang van de site gehaald en zal ik pas binnen enkele weken terug activeren. Deze sanke heeft een flinke, lees positieve metamorfose ondergaan.

Het zou een vrouwtje moeten zijn, voor de prijs van een vrouwelijke sanke werd deze verkocht, maar het blijkt een man te zijn, maar eentje dat bijzonder positief ontwikkeld. Een goede om mee te nemen naar de show in Arcen. Nog even wat aan werken.

Ik weet niet of deze films te zien zullen zien, want YouTube geeft aan dat er problemen zijn met de server. Geef me een seintje als je het filmpje niet kan zien.

Kohaku Momotaro 1511013

Een aantal koi uit het goedkopere segment, maar wel die mogen gezien worden.

Controle van de kleintjes

Een tosai van 46 cm !

De keuze van Gert.

Nog een paar serieuze koi

Zoals gezegd, kan het zijn dat er foutmeldingen zijn, want YouTube geeft aan dat er problemen zijn met het uploaden. Het is dan ook mogelijk dat je sommige filmpjes niet kan zien. Geef me dan een seintje aub.

Belangrijke mededelingen

Ik ben vandaag aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

Volgend weekend ben ik natuurlijk niet open want ik ben op de Belgische Koishow.

Waag nog even je kans met de bijzondere loting voor het 10 jarig bestaan van Interkoi. De showa is niet de minste...

Toch nog even vermelden dat je niet aanwezig moet zijn op de Belgische koishow. De showa moet sowieso een week terug naar Arendonk om te herbronnen en opnieuw in conditie te geraken na de show.

Denk eraan dat ik een stand heb, namelijk stand 19 en dat je de showa kan bekijken in vat 24. Je kan terplaatse nog een aantal loten kopen. Er zijn nog niet zoveel loten verkocht, dus je kansen vergroten iedere dag.

Tenslotte zie ik dat YouTube ondertussen de problemen heeft opgelost. Nu zou je alle filmpjes moeten kunnen zien....

Meer afbeeldingen

De rustige tijden beginnen nu: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240