Ik zoek een chauffeur

Ik zoek een chauffeur

Punt 1: Ik zoek iemand die binnenkort richting Oostenrijk rijd om op vakantie te gaan of er misschien voor een andere reden naartoe moet.

Hij zou wat Duits of Engels moeten kunnen en een koi in de buurt van Regensburg afzetten, na afspraak met de klant bij een bepaalde plaats op de autostrade. Het is niet de eerste keer dat ik dit vraag, en dikwijls lukt het me ook om iemand te vinden. Ik hoop dat ik nu ook iemand kan vinden die dit voor me wil doen tegen een kleine vergoeding.

Als jij die persoon bent, geef me dan even een seintje, dan probeer ik één en ander af te spreken met de klant. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld. De afstand van Arendonk naar Regensburg is om en bij de 700 km.

Er is bijna geen enkele andere mogelijkheid om koi te versturen met de gangbare kanalen. Er is geen transportbedrijf dat levende dieren vervoerd. Iemand die de koi zou kunnen meenemen zou een mooie oplossing zijn voor beide partijen.

Punt 2

Onlangs heb ik in een zotte bui een DJI Osmo aangekocht. Ik dacht dat het wel iets voor mij zou zijn, maar helaas is het dat helemaal niet.

Ik heb het uitgeprobeerd, maar vind het niet wat ik zoek. Als er iemand is die een splinternieuw apparaat wil kopen, volledig compleet met verpakken, gelieve me dan te contacteren.

Ik wil er nog graag 500 euro voor hebben en als je kijkt op internet dan zie je hoeveel deze dingen kosten. Het apparaat heb ik zo goed als niet gebruikt en is eigenlijk zo goed als nieuw.

Punt 3

Het wordt een warme week. Ik zou alle koiliefhebbers aanraden om je vissen goed in de gaten te houden. De temperaturen lopen bijzonder hoog op. Fijn voor ons en misschien ook fijn voor de koi, maar tevens zijn het gevaarlijke momenten. Parasietenplagen kunnen onverwacht toeslaan. Ik hoor in de wandelgangen redelijk veel over witte stip, costia en trichodina, parasieten die hun kans zien om toe te slaan. Wees alert in deze warme periode !

Punt 4

Ik heb nog 1 x Oase AquaMax Expert 40000 en 2 x AquaMax expert 20000 te koop.

Deze Oase AquaMax Expert is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende filterinstallaties of voor grote beeklopen en watervallen. De pomp staat naast zijn hoge capaciteit voornamelijk bekend om zijn stabiliteit en flexibele installatiemogelijkheden. Dankzij een gepatenteerd beschermingssysteem kunt u de Oase AquaMax Expert 40000 gebruiken tot liefst 20 graden onder nul.

De nieuwprijs van deze pompen ligt tussen de 1300 en 1700 euro. Het type 40 000 is helemaal nieuw en is zelfs nooit gebruikt, de 2 andere types zijn wel gebruikt.

Ik overweeg ieder bod op deze pompen die nog perfect werken.

Punt 5

Het zou fijn zijn om nog een aantal loten te verkopen voor de showa die ik aanbied op de BKS voor het 10-jarig bestaan. Ik heb op dit ogenblik mensen die een lot kopen met de melding dat ik de koi mag wegschenken als ze eventueel moesten winnen. Een bijzonder mooi aanbod, maar ik zal er toch eens over na moeten denken aan wie ik de koi zou geven !

Een mooie mail zoals deze van Anne zou al een goede reden zijn, maar ik moet oppassen wie ik ga bevoordelen natuurlijk.

Eén ander persoon stelt voor dat ik de showa verkoop indien hij deze wint, en het geld dat hiermee wordt verkregen zou naar een bepaald goed doel moeten gaan. Ook een mooi initiatief vind ik .

En zo krijg ik een groot aantal mooie mails aan van mooie mensen ! Toch zijn er nog niet zoveel deelnemers en een groot aantal loten verkopen zou nog altijd meegenomen zijn.

Meer afbeeldingen

Ik zoek een chauffeur: afbeelding 1
Ik zoek een chauffeur: afbeelding 2
Ik zoek een chauffeur: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240