Het doek is gevallen

Het doek is gevallen

De winddoeken zijn bovengehaald want met deze stevige temperaturen en brandende zon, voel ik me pas gerust als er een winddoek boven de vijver is gespannen.

Makkelijk te monteren, vrij goedkoop maar ook zo nuttig zijn deze op maat gemaakte wind- of schaduw doeken die ik toch maar ieder jaar boven de vijvers span.

Een eenvoudig maar doeltreffend systeem en het geeft me toch het gevoel dat de koi dit kunnen appreciëren.

Ik heb al veel doeken aan mensen verkocht. Die kan je gewoon op maat bestellen, doorgeven hoeveel verbindingsgaten je erin wil en op welke afstand, en de meesten zijn er nog altijd heel blij mee.

Zelf heb ik een systeem gemaakt waarbij ik een ijzeren constructie op maat gemaakt span tussen mijn omheiningen aan de zijkant van de vijvers, waar ik mijn winddoeken over span.

En ja hoor, schijnbaar kunnen koi verbranden door de felle zon. Zelf heb ik het nog nooit gezien, maar schijnbaar is het een fenomeen dat zich toch voordoet.

Hoe het zich precies uit, en hoe het in zijn werk gaat is mij niet helemaal duidelijk, maar dat zal je overal wel kunnen vinden op internet veronderstel ik.

laatste dagen bij lotjesverkoop

Denk eraan dat het de laatste dagen zijn dat je lotjes kan kopen door middel van overschrijving op de rekening. Het is dinsdag en ik zou er ten laatste morgen mee stoppen om geld over te schrijven via PC banking omdat het anders misschien te laat op de rekening staat.

Er is nog niet zoveel animo en de kansen groeien voor de deelnemers. Wie niet waagt niet wint, en het is natuurlijk een prijs van formaat. Wat een showa die je kan winnen !

Ik heb hem gisteren nog eens bekeken, en ik moet eerlijk toegeven dat hij er geweldig uitziet. Kom zaterdag of zondag kijken naar vat 24, bewonder ze en wandel dan door naar stand 19 om je kans te wagen. Zondag rond 17.00 uur is de trekking.

Ik weet nog niet wie de trekking zal doen, maar ik ga het proberen te combineren met de prijsuitreiking.

Meer afbeeldingen

Het doek is gevallen: afbeelding 1
Het doek is gevallen: afbeelding 2
Het doek is gevallen: afbeelding 3
Het doek is gevallen: afbeelding 4
Het doek is gevallen: afbeelding 5
Het doek is gevallen: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240