De topper van opgroei 2

De topper van opgroei 2

Gisteren kreeg ben het bezoek van onze collega van opgroei 1, Hij stond wel versteld van onze resultaten want zijn woorden waren Die bij jouw zijn wel gigantisch gegroeid, ik ga de dopingcontrole langs sturen. Met andere woorden, hij erkent zijn verlies vermoedelijk al...

Nu moet ik toch zeggen dat ik ook eerlijk onder de indruk was van de resultaten. Ik was er zelf niet bij, maar aan de metingen die Ben deed kwamen we met de topper uit onze opgroei uit op 39 cm.

Nu hebben we wel een speciaal voer voor deze opgroei samengesteld, waar we nog even verder mee testen, maar het beloofd in ieder geval.

Roel kwam even naar de ginrin in het aanbod kijken, maar werd overdonderd door de sanke en een kohaku uit de opgroei. Hij liet zich onmiddellijk verleiden door de beste sanke in onze opgroeivijver aan te kopen. Die was maar eventjes van 27 cm naar 39 cm gegroeid, en zeker met behoud van kwaliteit.

De groei en de omstandigheden van het binnen zitten eisen een beetje de tol van het hi, want de Japanse prestaties kunnen we niet evenaren, wat die met hun verfborstel doen, daar kunnen wij nog wel wat van leren.

Maar overall zien ze er schitterend uit zoals je in dit filmpje kan zien. Ik zou een wedstrijd moeten lanceren om te zien wie er met de overige van deze tosai het beste resultaat uit kan halen in de loop van een seizoen.

Eric was ook van de partij. Hij wou in principe de tancho uit het aanbod kopen, maar die werd snel voor zijn neus verkocht. Dan nu maar zijn kans genomen en gij vertelde me het volgende via mail:

Vandaag eindelijk tot in Arendonk geraakt. Zag dat de tancho deze week snel verkocht was dus had pech. Achteraf gezien ben ik eigenlijk blij dat ik niet tot een koop ben over gegaan.

Waarom? Deze morgen zag ik een nieuwe aanbieding verschijnen op de site. Deze middag dan de auto in gestapt omdat ik sowieso toch ook eens wou komen kijken. Uiteindelijk dan ook tot koop over gegaan tot sanke met nummer 1710045. Ben er heel blij mee, vis staat me echt aan. Ben heeft me super geholpen en de uitleg nadien was ook super interessant. Weer veel bijgeleerd !

Wij tevreden, klant tevreden wat wil je nog meer !

Een filmpje van vijver 8 met alle verkochte koi kreeg ook ook nog aan. Ze wachten op het moment van ophalen binnen enkele maanden. Er zitten nog 3 sanke tussen die niet verkocht zijn...en niet van de minste....

Ondertussen heeft iedereen zich suf gekeken op de prachtkoi van de All Japan Koi Show, nu is het weer tijd om met je voeten op de grond te staan.

Kom gewoon naar alle Grand Champions in Arendonk kijken, kopen hoeft zelfs niet ! Er is genoeg te zien en ik ben zeker dat je alles naar waarde kan inschatten.

Vijver 5 met 25 reuzen van om en bij de 80 en meer zijn nog altijd te bewonderen, doen het overdreven goed, zodanig dat ik er alleen maar euforisch van kan genieten, en ze kunnen ieder vergelijk met de Japanse toppers doorstaan, tenminste als je prijs/kwaliteit in ogenschouw neemt…

Nog 10 dagen en dan komen de andere 10 kanonnen binnen….het worden geweldige weken en maanden. Langs de ene kant blij dat ze er nog zitten, maar langs de andere kant ook blij dat ze zullen opgehaald worden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137