De tweede reeks tosai

De tweede reeks tosai

De volgende 10 tosai zijn aan de beurt.

Opvallend aan de eerste reeks, zijn de 2 inazuma-achtig getekende sanke. Ik had grote twijfels toen ik deze zag, en ik bedoel dan als patroon.

Bekijk het filmpje

Ze waren broodmager, en mijn eerste indruk was niet echt positief. Als ik ze nu zo in de bowl bekijk zijn ze in mijn ogen alvast positief veranderd. Vooral de meest inazuma-achtige geeft me een goed gevoel. Deze moet ik beter in het oog houden voor de toekomst.

De tosai werden willekeurig geschept, dus het is puur toeval dat ze in dezelfde bowl zitten. Ik moet zeggen dat ik het wel raar vind, want het is niet de eerste keer dat ze samen opduiken. Ik heb regelmatig met beiden te doen, het lijkt wel of ze getrouwd zijn.

Het tweede setje is een bowl met kohaku, waaronder weer een verleidelijk neusje, en twee kohaku die een soort halve maruten vlek op het hoofd hebben. Ik noem het lepelkohaku om ze beter te herkennen. Een mooi setje samen vind ik.

Bekijk het filmpje

Meer afbeeldingen

De tweede reeks tosai: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240