De veiling van Michael Grendel

De veiling van Michael Grendel

Morgenvroeg om 6.00 uur begint de veiling van Michael Grendel die koi tot 85 cm aanbied. De veiling zal eindigen volgende week 3-10-2023 met de eerste koi die eindigt met bieden om 19.00 uur. Vervolgens zal na iedere 3 minuten de volgende koi verdwijnen.

Het aanbod is gevarieerd van kohaku, sanke, mango, orenji karashigoi en kujaku. Wie interesse heeft om een jumbo koi voor relatief kleine prijs aan te kopen moet zeker de koi bekijken. Op dit ogenblik is de veiling al online, maar je kan nu nog niet bieden. Je kan de koi enkel bekijken.

Vanaf morgen kan je eventueel een bod uitbrengen. Bij aankoop moet je er rekening mee houden dat de koi normaal moeten opgehaald worden. Indien je de koi tot april in Duitsland wil laten, dan wordt er 50 euro per maand in rekening gebracht. De koi verblijven in verwarmde vijvers.

Je kan de koi zelf ophalen in Duitsland, je kan de koi ook ophalen in Arendonk. Na de veiling zal dit gecentraliseerd worden in één ophaalbeurt. Indien de koi worden opgehaald in Arendonk zal er éénmalig 50 euro aangerekend worden, voor per koi. Indien je meerdere koi aankoopt .blijft de transportprijs uiteraard ook 50 euro.

Je kan nu alles bekijken op  https://auction.interkoi.eu/

2
1
1
1
2
0
0
1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml