De vijver van Auke

De vijver van Auke

Reeds in het nieuws geweest met een update van de vissen, nu was er het verlangen om een filmpje te maken van de vijver en zijn bewoners.

Bekijk hier het filmpje

Het is vanzelfsprekend dat ik de filmpjes enkel kan tonen in de kwaliteit zoals ik ze aangeleverd krijg. Deze zijn vermoedelijk met een telefoon gemaakt, en misschien kan je dat zien. Het resultaat valt echter best mee. Wel je telefoon horizontaal houden aub...

Ik zie hier verschillende bekende koi, met het neuzeke als blikvanger. Deze mako showa van Momotaro werd toendertijd aangekocht als 4 of 5 maanden tosai in december 2009, en verbleef met een stel anderen in het toen bekende "Ben's Bakje".

Ondertussen uitgegroeid tot een showa van 72 cm, kan je gerust van een succes spreken. De Oshiba en de karashigoi zien er beiden ook goed uit.

Ieder ondergaat zijn koibelevenis op zijn eigen manier en volgens zijn eigen middelen, en zoals je kan zien, mogen de koi best gezien worden, en zijn de koi zeer goed ontwikkeld. Op het filmpje spatten de kleuren er vanaf, en de huidkwaliteit is gewoon zeer goed te noemen.

Informatie over de vijver:

Vijverinhoud: 20 kuub.

Bezetting: 9 koi.

Filter messner: voor vijver van 30 kuub.

UV: oase 55 watt, en een 18 watt Velda lamp.

Eiwit afschuimer op skimmer.

Plantenfilter: 3 kuub

Luchtpomp 100 liter op membraam in de vijver en 80 liter op de filter

De keuze van muziek viel op Alicia Keys, en ik zou zeggen...doe zo voort Auke. Ondertussen zijn er toch al bijna een 20-tal filmpjes van vijvers van klanten verschenen. Persoonlijk vind ik het zeer plezierig om in de keuken van andere koiliefhebbers te kunnen kijken, en ik hoop dat jullie er ook iets aan vinden. Ik heb nog 1 vijver op stapel staan om te verwerken.

Wie er geen probleem mee heeft om ons mee te laten genieten, maak even wat tijd vrij en stuur me je filmpjes via www.wetransfer.com, poepsimpel om zware files te versturen. Geef wat uitleg bij de vijver en je mag er zelf een verhaal bij verzinnen als je dit graag doet, en ik zal er graag een mooie compositie van maken op de tonen van je lievelingsmuziek.

In de winter als het wat kalmer is, ben ik van plan een top 3 te laten samenstellen van de filmpjes die de meeste indruk hebben gemaakt, of die het beste overkomen naar de mensen toe. Bovendien zal ik er een mooie prijs aan koppelen, zodat de motivatie des te groter is. In de loop van volgende week zal ik de prijs gaan bekendmaken.

Nog even ter informatie: als je het filmpje op youtube bekijkt, zal er telkens publiciteit verschijnen op het filmpje. Dit kan je eenvoudig wegklikken, voor mensen die het niet zou opgevallen zijn. Een stomme tip, maar ik weet zeker dat er mensen zijn die het niet gezien hebben.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240