De vijver van Dennis

De vijver van Dennis

Eén van mijn eerste klanten toen ik begon, inmiddels weeral enkele jaren geleden, en dat geeft altijd een speciaal gevoel.

Ik moet zeggen dat deze vijver mij bovendien een zeer aangenaam gevoel geeft, met gezonde vissen, een mooie verzameling koi die attent rondzwemmen.

Tuin, vijver en ontspannen zitgedeelte, wat wil je nog meer. Wat meer informatie over de filterinstallatie ? Dat kan hoor..., hier is de uitleg van Dennis:

hoi luc,

Hier wat films en foto's van mijn vijver,

De vijver is volledig van Hpde met een inhoud van 23m3. Het filtersysteem wordt gevoed door twee zijdrains en gaan via een sieve met 20m3 per uur over een trickel-filter (afgevuld met momotaro blokken), dan via de meerkamer filter gevuld met Japanse matten retour naar de vijver.

Op de skimmer staat een 6m3 pomp via statisch bedfilter en 75 watt uv retour naar de vijver. In de zomer nog eens uw Clarity als extra aanvulling. De showa en de kohaku (kleppers) op de foto komen van interkoi. Ook wil ik met trots mijn shiro's tonen, en niet vergeten de stofzuiger van de vijver, de soragoi van rond de 90 cm niet ongemerkt voorbij laten gaan . Ik hoop dat je er wat mee kunt.

mvgr Dennis

Zo Dennis, ik ben blij dat ik heb mogen genieten van je vijver, en ik denk dat meerdere mensen het met mij eens zullen zijn. Zijn er ondertussen nog mensen die ons willen laten meegenieten, stuur maar op die handel, ik zal graag de nodige tijd vrijmaken om het in een zo aangenaam mogelijk geheel te verwerken.

Meer afbeeldingen

De vijver van Dennis: afbeelding 1
De vijver van Dennis: afbeelding 2
De vijver van Dennis: afbeelding 3
De vijver van Dennis: afbeelding 4
De vijver van Dennis: afbeelding 5
De vijver van Dennis: afbeelding 6
De vijver van Dennis: afbeelding 7
De vijver van Dennis: afbeelding 8
De vijver van Dennis: afbeelding 9
De vijver van Dennis: afbeelding 10
De vijver van Dennis: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240