Het zal je showa maar zijn

Het zal je showa maar zijn

Niet geschoten is altijd mis, zo zullen meerdere mensen er over gedacht hebben, want het promotieprogramma miste zijn doel niet.

Deze showa van Momotaro heeft nu alles in handen om het "te maken". Rond de 61 cm, gebouwd om te groeien, huidkwaliteit waar je een zonnebril bij nodig hebt, opkomend sumi Momotaro eigen, een patroon om van te smullen, wat wil je nog meer ? Een zacht prijsje zul je zeggen, maar dat heeft ze al.

Is het overdreven wat ik zeg ? Neen hoor, ik zal deze binnen enkele jaren nog wel eens laten zien als de omstandigheden het toelaten. Tevens staan er enkele grootheden in optie, want de meeste mensen willen hun kans toch niet voorbij zien gaan. Ze hebben de nodige tijd nu om tot een beslissing te komen.

Het was al een tijdje geleden, maar ik had nog enkele karashigoi van verleden jaar zitten. Deze zijn nu nisai, en omdat de interesse door het overaanbod niet stilgevallen is, was de tijd gekomen om deze nog even te bowlen. Ik heb er nog een 5-tal stuks, en het is misschien nu toch een goede gelegenheid om ze aan te kopen. Het blijven sportieve en spontane koi, die geroepen zijn om de meute mee te trekken.

Denk eraan, volgende week zaterdag is het gesloten. Ik trek er een tijdje tussenuit. Ik heb enkele nieuwsitems in de wachtrij staan, en zal proberen regelmatig iets te posten. Als er vragen zijn, kan je deze altijd mailen, je zal altijd een antwoord krijgen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240