De vijver van Lorenzo

De vijver van Lorenzo

Het is altijd plezierig om een vijver van een klant te tonen, vooral als alle koi die in de vijver zwemmen zo goed als allemaal bij Interkoi werden aangekocht.

Uiteraard herken ik de meeste van deze koi nog. Ik zie trouwens nog enkele koi van Willy rondzwemmen, één van mijn goede klanten die 2 jaar geleden besloot te stoppen met zijn koi. Ik hoop dat hij dit nieuwsitem nog eens leest.

Het zal hem plezier doen als hij zijn koi in goede gezondheid en in een degelijke vijver ziet rondzwemmen. Wat mij  opvalt is de fraaie omheining die de vijver siert. Mooi hoor. Bekijk hier het filmpje.

Voor zover ik begrepen heb is de herinrichting van zijn tuin nog niet volledig in orde. Zaterdag nam Lorenzo nog een kohaku mee naar huis die hij had aangekocht. Een kohaku waar ik altijd een zwak voor heb, namelijk een maruten sandan kohaku van Momotaro.

Om zijn vrouw een plezier te. doen kocht hij ook nog één van de fraaie sculpturen van onze Vietnamese vriend waarvan ik de naam niet kan uitspreken, maar iedereen kent hem van de shows, namelijk V-N-H Zen Art.

Ik heb  nog altijd veel respect voor zijn werk dat in mijn ogen geen concurrentie heeft wat betreft deze sculpturen. Ik ben erover aan het denken om na mijn koileven een groot aantal van deze sculpturen te kopen om de tuin te verfraaien en eventueel te verkopen.

Dat zal één van mijn grootste problemen worden, namelijk de verkoop in het algemeen. Het zijn dingen waar ik goed over moet nadenken, want heel mijn leven heb ik handel gedreven en ik voel nu al het mankement dat ik stilaan de verkoop begin te  missen. 

417 koiliefhebbers lazen gisteren mijn nieuwsitem
37 mensen klikten op een emoji of ± 9% van de lezers.
0 reacties

-------------------------------------------------------------------

Tenslotte nog enkele koi die ik graag in de verkoop wil zetten:

Een speciale golden corn met asagi-achtig uiterlijk 2307005

Een groeier van jewelste, een ogon van momotaro 2311500

Een golden corn van Taniguchi 2311501

6
5
26
12
11
11
9
11

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Matthijs

Nice Lorenzo!


Eric

Prachtige koi,s Lorenzo . 😂👍👍


Eric

Als dat boze mannetje nu eens even verteld waarom hij zo boos is !!!!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml