De vijver van PKS

De vijver van PKS

Wat kan het voldoening geven als je foto's en filmpjes ontvangt van klanten en hun nieuwe vijver. Het moet niet zoveel zijn, ik koppel ze wel aan elkaar en probeer er een mooi geheel van te maken.

De bouw van hun 2de vijver is niet van een leien dakje gegaan. De problemen stapelden zich op. Een project dat normaal in april zowat klaar zou moeten zijn is nu pas voltooid, dus laten we de problemen vergeten en genieten van het resultaat.

Het resultaat mag er volgens mij zijn. Je wordt er zowaar warm van, als je dit filmpje bekijkt. Je voelt de liefde en de warmte die er van uitgaat. Nu zijn deze projecten ook niet voor iedereen weggelegd, dat is begrijpelijk. De eigenaars die liever niet bekend gemaakt worden, zijn mensen uit één stuk, met het hart op de goede plaats. 

Ik ben bijzonder blij dat ze dit project toch willen laten zien. Bovendien worden de vijvers gevuld met koi van Interkoi, en daar ben ik bijzonder trots op. De band van vertrouwen heeft er toe geleid dat er bijzonder mooie koi hun weg hebben gevonden naar dit paradijs.

Ik kan er niet veel meer aan toevoegen, en hoop dat ze nog jaren kunnen genieten van deze prachtige realisatie. 

IK BLIJF HET NOG EVEN HERHALEN !

Nu zaterdag 26 september zal ik open zijn van 11.00 uur tot 13.30 uur. Daarna moet ik vertrekken voor dringende zaken. Gelieve hier rekening mee te houden aub. Zondag ben ik ook gewoon aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

HET OPHALEN VAN DE KOI UIT DE GROEI AFDELINGEN.

De periode van de groei projecten lopen ten einde. Ik heb iedereen een mail gestuurd met de vraag om de koi te komen ophalen tussen 1 en 15 oktober. Ik hoop dat het me vergeven wordt dat dit geen persoonlijke mail is. Het zijn teveel mails die ik moet versturen en een 'control c' en 'control v' beweging is iets makkelijker dan telkens een mail te maken schrijven. Wie niet weet wat control c en control v is, control v = copiëren en control v = plakken. Dus vergeef me deze onpersoonlijkheid, ik heb er een hekel aan.

Bovendien worden ook alle goederen in de loop van volgende week vers geleverd van alle producten die men besteld heeft. Alle producten zijn dan ook vers, met een gezonde houdbaarheidsdatum, wat essentieel is. Vanaf zaterdag 3 oktober zal alles klaar staan en kan alles opgehaald worden.

 

Meer afbeeldingen

De vijver van PKS: afbeelding 1
De vijver van PKS: afbeelding 2
De vijver van PKS: afbeelding 3
De vijver van PKS: afbeelding 4
De vijver van PKS: afbeelding 5
De vijver van PKS: afbeelding 6
De vijver van PKS: afbeelding 7
De vijver van PKS: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

PKS

@Johan bedankt voor je compliment. Op de filterruimte is een stalen kader gemaakt zoals je al kan zien. Deze wordt volgende week bekleed met hout zodat je van daaruit een beter zicht op de koi hebt. Deze vlonder is hydraulisch gestuurd en gaat recht omhoog. Zo is alles beter bereikbaar in je filterkamer en moet je niet steeds alles van je vlonder halen om hem te kunnen openen. 


Johan

Mooi geheel , ook prachtige lamellen overkapping aan het terras . Het dak van de filter ruimte , hoe gaat dat precies omhoog?


Johan

Mooi geheel , ook prachtige lamellen overkapping aan het terras . Het dak van de filter ruimte , hoe gaat dat precies omhoog?


Matthijs

Ziet er prachtig uit daar! Ook mooi architectonisch matchend design met het huis!


Rudi w.

Knappe dingen respect!👍


Johan

Prachtige tuin en vijver PKS met een mooie koi bezetting. Thanks voor het delen vervelend dat de bouw tegen zat het is inderdaad niet te zien aan het eindresultaat 👍🏻


PKS

@WIM DW.  Bedankt voor de mooie reactie!  Vijver 1 is ongeveer een 35 kuub. Hier zit nu te veel koi op. een 25tal. Vijver 2 is een 45 kuub en nog aan het indraaien. Hier zitten er nu 9 op. De bedoeling is uiteraard om koi over te zetten zodat beide vijvers een niet te zware bezetting hebben!  Alle koi zijn tussen de 60 en de 85cm. Hoe groter, hoe liever! 🙂

Wim DW

bedankt voor je antwoord


Wim DW

PKS - respect met de realisatie van deze projecten, zeer mooie vijvers - ook zeer mooie koi - hoeveel kuub is elke vijver ?  Hoeveel koi zitten er per vijver ? en ga je nog overzetten van 1 naar 2 ?  bij deze VAN HARTE PROFICIAT.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74