De vijver van Rudy

De vijver van Rudy

Tja, Rudy is een populaire naam blijkbaar. Maar dit is een nieuwe Rudy om het zomaar te zeggen. Hij maakte gebruik van het prachtaanbod van Wim om een koi van hem aan te kopen nu de mogelijkheid zich aandiende, en gelijk heeft ie !

Om dit soort koi aan te kopen moet je van de gelegenheid gebruik maken en niet twijfelen. Het zijn geen minderwaardige koi integendeel, ik zal je het filmpje laten zien, dan weet je waar het over gaat, het gaat over deze sanke.

Als je dit soort koi op dit ogenblik met deze kwaliteiten in Japan moet kopen, dan kan je niet inschatten hoe duur deze zijn, als je al de mogelijkheid hebt om deze aan te kopen. Lengte, body, patroon, kwaliteit, het is allemaal vervat in deze sanke.

Ik heb trouwens nog een kwalitatief hoogstaande koi rondzwemmen in Arendonk uit het arsenaal van Wim, want ik kan het niet goed verdragen dat deze nog niet verkocht is. Deze kwaliteit op deze leeftijd en voor deze prijs ! Je hebt nu nog de kans om even te komen kijken en je kans waar te nemen ! En alle correcte informatie kan je nog altijd terugvinden op deze link ! Straks is ze terug en is het te laat ! En excuseer me als ik het zeg, maar de kwaliteit is wel degelijk aanwezig hoor.

Rudy en Hans, twee vrienden hadden het gezien, en ondanks het feit dat ik toch wat moest aandringen om de verkoop rond te maken, werd er uiteindelijk toch gebruik van gemaakt, en na zijn vakantieperiode, werd het tijd om de sanke op te halen.

Het is altijd plezierig om nadien enkele foto's en eventueel een filmpje aan te krijgen van zijn vijver en de nieuwe verblijfplaats van de koi. De sanke zwemt rustig rond in een natuurlijke omgeving, ze mag blij zijn met haar eindbestemming.

Ik vind het altijd een prestatie om koi op hun rechtmatige plaats te brengen, alhoewel dat niet altijd eenvoudig is. Dat is in deze gelukt, en daar ben ik blij om. 

supreme championDe show van Merelbeke is ondertussen beleefd en het is fijn om toch nog een prachtfoto met tekst en uitleg te lezen op enkele FB kanalen. 

Deze prachtfoto werd genomen door johan Leurs en gecommentarieerd met volgende tekst. 

SUPREME CHAMPION @ BKS 2021
And yes, this is something very special!
The Supreme Champion of the BKS went to this Sanke, entered by our friend Wim De Wit. The thing which really made me happy is the fact that finally a Jury was strong enough to vote the Sanke towards the second highest place, although it had a large spot of sumi on the head.

The "old" rules of the ZNA say clearly that there should be no sumi on the head, or at least they see it as a big minor. Well, the quality of this Sanke was sooo outragious, that in fact... That sumi spot didn't matter, and let's be honest, that's the way it should be in 2021!!!

So big congratulations to Wim and his dealer Bompa Borgmans for bringing this koi to Belgium, but also to the entire Jury Team at the Belgian Koi Show, for having the gutz to follow their eyes and their heart and not follow the rules, which maybe should be "re-considered". Quality wise this Sanke is totally OVER-THE-TOP! 

Wat ik altijd wel raar vind als ik een opmerking mag maken is dat in dit geval nooit de bedrijfsnaam Interkoi wordt gebruikt en dealer Bompa Borgmans wordt aangestipt. Dingen om over na te denken.

Misschien iets om over na te denken: al de koi die meegedaan hebben aan de show zijn nu zaterdag nog te bewonderen. Volgende week zullen de meeste koi opgehaald worden en is je kans verkeken !

 

Meer afbeeldingen

De vijver van Rudy: afbeelding 1
De vijver van Rudy: afbeelding 2
De vijver van Rudy: afbeelding 3
De vijver van Rudy: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Wiechert

Rudy, veel plezier met je nieuwe aankoop. Deze sanke zal het goed gaan doen op ieder koi show


Wim DW

Rudy, proficiat met je aankoop - zeer mooie omgeving - dit maakt mij zeer blij


Dick

Dag Rudy, ze zwemmen lekker in de algjes, goed bezig! Naar mijn mening een pracht aankoop en de kans goed benut. Veel plezier ermee!!!!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-V21-554

Hi Showa SH-V21-554