Denk je dat Arendonk gedaan heeft ?

Denk je dat Arendonk gedaan heeft ?

Nee hoor, niets is minder waar. Er worden momenteel nog bijna dagelijks koi opgehaald. Maar het is hier paasvakantie en dan moet ik nogal regelmatig op de kleinkinderen passen, dus neem ik ze maar mee om de koi in te pakken.

Dat zorgt natuurlijk altijd voor plezierige momenten. deze tancho sanke werd door Jan gisteren opgehaald. Hij heeft geen codenummer, maar werd door Interkoi Duitsland aangekocht biij Momotaro, en verbleef na aankomst gewoon in Arendonk, want Jan woont niet zo veraf van Interkoi.

Het is maar een kleintje, maar die moeten er ook zijn natuurlijk. En ja, het is best een mooie koi. Hoe die echter gaat ontwikkelen is mij een raadsel. Dit is dikwijls onvoorspelbaar. De kindjes hadden er echter wel leut in, en natuurlijk willen ze altijd de koi aanraken.

showa van kibiIk heb nadien dan maar wat grote koi in een bowl gezet, hun handen ontsmet en ze dan maar laten begaan. Het zorgt voor de nodige hilariteit en ook voorzichtigheid, want ze zijn bang dat de koi bijten, hahaha....

Gerust zijn ze er niet in. Deze koi zijn wel de moeite om te zien, want die Showa van Kibi is zeker de moeite. De ogon is groenachtig van kleur, en heb ik vorig jaar als tosai bij Momotaro gekocht en was amper 15-20 cm. Ondertussen toch uitgegroeid zonder geforceerd te zijn naar ik schat 45 cm. Het wordt een grote hoor!

Ik blijf erbij dat de showa een prachtige aanwinst voor iedere koiliefhebber zou zijn. Hier vind je alle informatie. Ik hoop dat ik er dit jaar toch nog een mooie locatie voor kan vinden.

De ogon heb ik momenteel zelfs niet op de website staan !!! Een gat in mijn cultuur, dat overkomt me niet dikwijls, daar zal ik vandaag eens werk van gaan maken.

 

 

 

Meer afbeeldingen

Denk je dat Arendonk gedaan heeft ?: afbeelding 1
Denk je dat Arendonk gedaan heeft ?: afbeelding 2
Denk je dat Arendonk gedaan heeft ?: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml