Dag 7 Japan

Dag 7 Japan

Dag zeven in Japan bracht ons naar de serene beauty van de bergen. Onze eerste stop was Maruhiro, Terwijl we rondkeken, werden we betoverd door de glinsterende schoonheid van enkele ware juweeltjes. Wat kan een bowl met koi toch mooi zijn.

voor wat klanten hebben we hier rond gekeken en zo nog wat moois in de bowl gehad. Na een klein uurtje zijn we doorgereden naar kanno waar we voor een klant een mooie goshiku hebben gescoord. Jullie zien deze mooie bowl en bij interesse kan er altijd even contact opgenomen worden. Een tweede filmpje is zeker terecht van deze befaamde goshiki kweker. 

Vervolgens bracht de reis ons naar Yoshino, waar ik aangenaam verrast werd door de ontdekking van een tancho sanke. Mijn hart smolt bijna bij het zien van deze schoonheid. Nu heb ik hier een voorliefde voor, maar het is oh zo moeilijk om het complete plaatje rond te krijgen. Dan is de stip perfect maar het patroon niet of de stip en patroon goed met een slechte bouw. Deze tancho komt dicht in de buurt van de perfectie en dan ook zeker nog prijs-kwaliteit verhouding.

Mooie ronde stip goede bouw en met een exceptionele huid kwaliteit. Als we hard gaan zoeken zullen we echt wel een minpuntje kunnen vinden maar dat is deze tancho niet waard. En uiteindelijk moet de koi je aanspreken. De tancho sanke blijft in Azukari en komt in zijn beste mudpond terecht. Ik zou de koikichi aanraden om deze eens goed te bekijken.

Als afsluiter van de dag bezochten we Nogami, waar we een vluchtige blik wierpen op de schatten die daar te vinden waren, alvorens terug te keren naar ons hotel. De dagen hier zijn lang en enerverend, en ik begin langzaam de tol van de reis te voelen.

Desalniettemin zetten we morgen nog een dag door, waarbij we vroeg zullen beginnen om onze zoektochten af te ronden. Maar voor nu rust ik uit, in afwachting van de avonturen die de nieuwe dag zal brengen.

Tot morgen.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml