Een andere koers varen of niet

Een andere koers varen of niet

Er wordt Interkoi altijd verweten dat ze enkel dure koi verkopen en geen rekening houdt met andere wensen.

Persoonlijk vind ik dit niet helemaal juist, maar ik kan de argumentatie begrijpen. Ik ben aan het denken om voor éénmaal eens proberen een andere koers te varen. Indien dit echter geen succes heeft, zie ik mij genoodzaakt om dit niet verder te zetten.

Eén van de redenen is dat er regelmatig mensen komen die me vragen of ik geen koi van een bepaalde prijsklasse heb, waar ik altijd negatief op moet antwoorden. Ik zie dan ook de teleurgestelde blik in hun ogen, en dat doet me soms twijfelen.

Eind volgende maand komen er vermoedelijk een kleine 200 degelijke, fatsoenlijke en persoonlijk geselecteerde tosai naar Arendonk van de kweker waar ik al jaren mee samenwerk en die door iedereen is gekend.

Deze selectie wordt volledig afzonderlijk aangekocht buiten de normale aankopen die ik doe, en is een test om te zien of ik daar nieuwe wegen mee zou kunnen bewandelen. Ik heb enkele voorstellen gedaan, maar ik vertel nog niet hoe of wat. Ik ben nog volop aan het onderhandelen.

Ik wil ook de prijzen voor iedere beurs geschikt maken, zodat nieuwe klanten ook kunnen kennis maken met Interkoi. Als mijn strategie doorgaat zal ik deze koi gaan aanbieden tussen de 150 en 200 euro, een haalbare kaart voor iedereen. In de loop van de volgende weken zal er meer informatie vrijkomen en zal ik hierover berichten.

Deze strategie staat ook volledig haaks op mijn normale gedachtengang, maar ik wil dit ook een kans geven. Ik ben benieuwd...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137