Een andere visie

Een andere visie

Zoals de meesten onder jullie vermoedelijk al gezien hebben zijn er 50 koi toegevoegd aan de website. In dit geval gaat het over een totaal ander aanbod dan dat jullie van Interkoi gewend zijn.

Je kan alle koi bekijken onder de  knop nieuwste koi aanwinsten zoals altijd. Ze zijn op 15 mei binnengekomen, doen  het allemaal bijzonder goed en zijn klaar om mensen gelukkig te maken.

Deze koi zullen in Arendonk blijven tot ten laatste 22 juni, daarna zullen ze verhuizen naar hun nieuwe locatie, waarover later meer. Wil je ze nog in Arendonk bekijken of aankopen dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Er zitten interessante en speciale soorten tussen, maar eentje trok toch zeker mijn aandacht. Namelijk deze chagoi van 58 cm. Ik denk dat deze tot grote dingen in staat is, en bovendien is zijn prijskaartje bijzonder democratisch.

Daarnaast zijn er nog een groot aantal speciallekes gaande van ginrin shiro utsuri tot matsukawabake, noem maar op. Het is eens wat anders dan de gosanke die wij gewoonlijk aankopen.

Bijzonder mooi vind ik de ginrin chagoi, waarvan er verschillende worden aangeboden. Het is een heel gevarieerd aanbod van niet alledaagse soorten, hopelijk kunnen ze wat koiliefhebbers bekoren, we zullen het gaan zien.

Het gevarieerde aanbod - 01
Het gevarieerde aanbod - 02

Tenslotte een rare bedenking. Telkens als klanten hun koi komen ophalen, nemen ze tegelijkertijd ook afscheid van mij min of meer. Velen vinden het spijtig, wat mij natuurlijk een goed gevoel geeft, en bovendien vragen ze me om een BBQ te organiseren, min of meer als laatste eerbetoon.

Ik heb nu een raar verzoek. Wil jij ook dat ik een laatste BBQ organiseer, klik dan op het bozemannetje. Dat zal me een werkelijk beeld opleveren of ik dit moet doen of niet ! Ik weet het, het is een raar verzoek, maar dat brengt toch wat leven in de brouwerij. Ik ben benieuwd.

 

4
3
8
7
11
2
8
31

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

jefke

Natuurlijk een bbq altijd gezellig 


Eric

Fijne bbq allemaal .😃


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml