Een bijzonder gevoel, een fijne dag

Een bijzonder gevoel, een fijne dag

Het enige wat ik over de opendeurdag kan zeggen is dat het een bijzonder gevoel gaf, om zoveel gelukkige mensen te zien. Ik weet dat ik door het leven ga als een harde bink, maar eigenlijk is niets minder waar...

De nadruk lag duidelijk niet op het verkopen van koi, maar om een dag gezellig samen te zijn om over de geliefde hobby te praten. Het enige negatieve dat er gebeurde was dat mijn warmtekanon het liet afweten, maar ondertussen was de warmte al zodanig opgevoerd, dat zelfs dit de pret niet kon bederven. De warmte kwam voornamelijk van de mensen, want ik heb de ganse dag geen enkel negatief geluid gehoord.

Waar ik eigenlijk bijzonder blij mee ben is dat ik nog steeds dezelfde mensen zie als 8 jaar geleden toen ik mijn eerste passen in de harde wereld van de koi zette. Dat zegt iets vind ik...De inschrijvingen verliepen nochtans traag en ik begon al te vrezen dat er niet te veel volk zou komen, maar dit overzichtsfilmpje zegt voldoende.

Ik heb alles op zijn beloop gelaten, en geprobeerd iedereen een ogenblik van mijn tijd te gunnen. Ik hoop dan ook dat ik niemand ben vergeten. Ik moet Matthijs, Ben en Polleke bedanken dat zij zich bekommerd hebben om de koi te bowlen en zo goed mogelijk te beoordelen.. Bovendien moet ik een persoonlijk dankwoord uitspreken voor Ben...ik ben blij dat je er terug bij bent. Ik zeg het niet makkelijk, maar ik heb je gemist...

Ik moet de mensen ook bedanken dat ze niet te veeleisend zijn geweest en het nodige respect opgebracht hebben voor de koi om ze 10 dagen na hun aankomst niet te veel te forceren. Wat me het meest bijblijft van deze dag is het feit dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen om deze dag een bijzonder aangename sfeer te geven. Ik ben ook dankbaar dat Arie met zijn klanten de tijd gevonden hebben om even langs te komen...het siert je Arie...Ze hebben wel mijn biervoorraad aangesproken, maar dat neem ik er graag bij, het zijn een stel aangename mensen.

Ik moet ook even mijn vrouw bedanken voor de fantastische hulp, want dit kon ik niet alleen aan. Ook mijn kinderen en kleinkinderen zijn nog even langs gekomen, en eerlijk gezegd, men kan mij geen groter plezier doen dan even met mijn kids langs te komen, want ik pak heel graag uit met mijn persoonlijke tategoi.

Ik denk ook dat mijn idee om een Thais buffet te organiseren in goede aarde is gevallen. Ik heb er zelf niet veel van kunnen genieten, maar ik denk dat de meesten met volle overtuiging hebben genoten. Vooral mijn vriend Arjan was bijzonder in de wolken met de Thaise keuken.

Ik heb weinig aan deze dag toe te voegen, maar dat kunnen de mensen zelf in de reacties neerpennen als ze dit willen. Koi en geld zijn 2 elementen die ontegenzeglijk met elkaar zijn verbonden. Zij zorgen voor jaloersheid, nijd, hebberigheid en zoveel andere slechte eigenschappen. Geen enkele van deze slechte eigenschappen heb ik gisteren gevoeld of gehoord. Ik heb enkel gelukkige mensen gezien met plezier in de koihobby...en zo hoort het.

Tenslotte heb ik nog een klein overzichtsfilmpje gemaakt van deze dag. Ik ga zo dadelijk de hal opruimen en mijn visjes verzorgen, ze hebben het verdiend...en ik ook deze namiddag....

Meer afbeeldingen

Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 1
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 2
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 3
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 4
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 5
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 6
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 7
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 8
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 9
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 10
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 11
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 12
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 13
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 14
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 15
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 16
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 17
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 18
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 19
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 20
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 21
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 22
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 23
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 24
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 25
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 26
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 27
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 28
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 29
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 30
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 31
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 32
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 33
Een bijzonder gevoel, een fijne dag: afbeelding 34

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240