Laat het een mooie dag worden

Laat het een mooie dag worden

Ik heb gisteren de ganse dag bezig geweest om alles klaar te zetten voor de opendeurdag van vandaag.

Ik heb het ooit anders meegemaakt, ik hoop dat het vandaag iets gezelliger gaat worden wat betreft het weer, want het was gisteren een ramp. De ganse dag heb ik kletsnat rondgelopen, want alles moest naar binnen gedragen worden, en ik word er ook niet jonger op.

Wat ik zo uit de weersvoorspelling kan opmaken, denk ik dat we een rustige dag met lichte opklaringen tegemoet gaan, en meer moet dat niet zijn.

Ik vertrek dadelijk om de final touch te geven en dan mogen de mensen wat mij betreft komen. De koi kijken al angstvallig uit naar hetgeen er te gebeuren staat. Ze zullen het zeker niet erg vinden als de dag snel voorbij gaat, alhoewel er mensen zijn die liever hebben dat de dag nog 24 uur langer zal duren.

De balans Nederland - België is in het midden met een licht voordeel voor de Nederlanders. Het enige wat ik kan toevoegen is....geniet er zoveel mogelijk van.

Meer afbeeldingen

Laat het een mooie dag worden: afbeelding 1
Laat het een mooie dag worden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137