Een droomsanke

Een droomsanke

Toevallig kreeg ik tussendoor nog een update aan van een koi van iemand die niet wil genoemd worden en vroeg of ik deze nog kende.

Ik herkende deze onmiddellijk want goede koi vergeet je niet makkelijk. Ik zal eerst een filmpje laten zien. Het filmpje is niet van bijster goede kwaliteit...maar ik zag wel onmiddellijk welke sanke het was.

Ik vind het trouwens heerlijk om updates te ontvangen van koi die ik vroeger verkocht heb en die het goed gedaan hebben. Het bewijst dat je goed bezig bent. Nu zal het niet bij alle koi rozegeur en maneschijn zijn, want zo werkt het niet bij koi, maar ik denk dat ik toch serieuze resultaten kan laten zien.

Even opzoeken en ik had haar bij haar lurven...zie hier bij aankoop. Ze is volgens de eigenaar nu ongeveer 74-75 cm en hij zegt het volgende: k denk dat we nog twee tot 4 jaar moeten wachten om dit kanon te showen

Nu ken ik de eigenaar vrij goed en ik weet wat hij met zijn koi kan bereiken, dus het kan nog een plezierig vervolg krijgen. Wel zou er wat meer lengte in moeten komen, en hopelijk zit dat nog in de genen.

Als ik naar haar pancarte kijk dan lees ik dat ze nog maar gosai is, dus heeft ze nog alle kans om een 10-tal cm te pakken als dit erfelijk voorbestemd is.

Mooi om op te volgen, ondanks het feit dat het meer dan een jaar duurde vooraleer ik de koi verkocht kreeg. Raar maar waar, want echt duur was deze nu ook weer niet.

Ondertussen is de Junior Koishow geweest of bezig als dit nieuwsitem verschijnt. Er zitten nog 4 koi in van Interkoi. Niet dat het geweldenaars zijn, maar ik hoop toch een prijsje te mogen ontvangen...we zullen zien, zei de blinde....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240