Een gelukkig Nieuwjaar

Een gelukkig Nieuwjaar

Er rest mij niets dan iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Dat alle dromen uit mogen komen, en dat alle wensen vervuld mogen zijn. Wij hebben er in laatste instantie nog een gezellige laatste dag van gemaakt en meer moet dat niet zijn.

De verwachtingen van Interkoi zijn hoog gespannen. Hetgeen wij hopen is iedereen zo tevreden te stellen zoals we dit jaar toch met het merendeel van de mensen hebben gedaan.

Onze doelstelling dit jaar is eenvoudig...zijn zoals we altijd geweest zijn, met al onze fouten en gebreken, maar ook met onze goede dingen. Vooral hopen wij dat onze keuzes goed zijn geweest en dat ik alle mensen mag blijven ontvangen die ik nu al jaren ontvang, en die altijd trouwe vrienden zijn gebleven.

Er zijn reeds interessante beslissingen genomen die de koihobby veel plezier zullen beleven, maar dat zul je in de loop van het jaar moeten ondervinden.

Laat ons daarom ons glas heffen op een jaar met veel koiplezier en fijne zaterdagen met veel zon, goede koi, en goede gezondheid, en ik eindig met een filmpje dat het laatste was van vorig jaar, maar dat me vervult met het gevoel dat we aan de goede weg timmeren: een kohaku met veel klasse

Meer afbeeldingen

Een gelukkig Nieuwjaar: afbeelding 1
Een gelukkig Nieuwjaar: afbeelding 2
Een gelukkig Nieuwjaar: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml