Een gezellige boel

Een gezellige boel

Al leek het s'morgens slecht weer te worden, in de namiddag werd het stukken beter. Jeroen was mijn eerste bezoeker al om 9.00 uur.

In de namiddag begon waarempel het zonnetje te schijnen, en vermoedelijk zal dit morgen ook het geval zijn. Er werd vandaag meer gekwebbeld en gelachen dan naar koi gekeken, maar dit moet ook kunnen nietwaar ? Als iemand graag een koi heeft, dan koopt hij hem toch. Ik hou niet van het geforceerde verkopen, maar verkopen doe ik wel heel graag.

De animo was formidabel. Ben had zijn vermaarde verse zalm gerookt (een delicatesse), Ans had 2 flessen roséwijn voor mij meegebracht, (want niemand lust die....), voor Rini had men een lekkere aperitief bij, waarvan ik de naam al vergeten ben, maar waar ik ook wel enkele flessen van lust, en als klap op de vuurpijl kregen we nog een 10-tal heerlijke maatjes. Ik had beter een café kunnen beginnen, want ik kon de ganse middag drinken aandragen in plaats van koi.

We hebben ons allen kostelijk geamuseerd, weinig koi verkocht, maar wel goed gelachen...Morgen brengen ze mijn nieuwe superformidabelgeweldigesuperlieve bijna 1 m. lange chagoi en voor mij kan de dag dan niet meer stuk. Waarom zo blij met deze chagoi. Hier is een heel verhaal aan verbonden. Deze chagoi kwam uit mijn privé collectie, maar door verhuis en andere toestanden heb ik deze voor veel geld kunnen verkopen. Via via is deze dan uiteindelijk terug aangeboden aan mij en heb ik besloten om deze goedzak terug aan te kopen. Het enige probleem: ik heb hem meer moeten betalen dan dat ik hem verkocht heb, en daar heb ik een hekel aan. Toch ben ik blij om deze beslissing genomen te hebben. Morgen rond de klok van twaalven zal ik hem terug zien, en dit is één van de weinige keren dat een koi mij emotioneel beroerd, zij het met mate...De eerste foto is van mijn kleindochter die toen een jaar was, die met de chagoi speelt.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137