Nieuwe manier van hengelen van Rini

Nieuwe manier van hengelen van Rini

Rini heeft veel problemen met het ouder worden. Ook heeft hij nu een aangepaste manier gevonden om te gaan hengelen, want het kost hem te veel moeite om aan de waterkant te gaan zitten.

Met zijn privé hengel in de hand toonde hij ons zijn nieuwe methode, maar we hadden er geen hoge hoed van op. Zwak hoor Rini, ga maar vlug terug naar je vijverkantje, want dit soort vissen gaan we bij interkoi absoluut verbieden, en vooral als het vissen op mijn lievelingschagoi gericht is.

Tegelijkertijd zie je ook de aankomst van mijn chagoi, die alle harten kan stelen. Geen enkele koi heeft de allure, charme en vriendelijkheid van deze koi. Uit het oog verloren, maar niet uit het hart. Ik was blij ze terug te zien. Ze was nog flink gegroeid, want toen ze de laatste keer bij mij gemeten was, kwam ik tot een 85 cm. We hebben ze vandaag gemeten, en ze zat tussen de 92-94 cm, en ze zal nog groeien.

Ze zag er goed uit, alhoewel ze veel shimi’s heeft aangemaakt en een zwarte sumiplek op het hoofd, maar daar maak ik me niet druk over. Ik maak me zelfs sterk dat deze in mijn zachte water gaan verdwijnen… we zullen zien.

Deze koi moet je vooral beoordelen op haar karakter, en nergens anders op. Er bestaat in heel Nederland en België geen enkele koi met dit zachtaardige karakter. Ze heeft zoveel meegemaakt, en als ik ze nu nog zou verkopen, moet ik zeker weten dat ze naar een plaats toegaat, waar ze zeker zal kunnen blijven zwemmen tot het einde der tijden, want dat verdient ze.

Het was goed om ook eens s’zondags open te houden, want om 10.00 uur waren er al de eerste bezoekers. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137