Een gezonde aderlating

Een gezonde aderlating

Er moesten 6 serieuze nisai naar Duitsland vertrekken. Laat op het jaar, maar omstandigheden vereisen soms toegevingen die je moet accepteren.

ik zou strenger moeten worden op dat gebied, maar het leven is al ingewikkeld genoeg, waarom dan moeilijk doen. Meedenken en soepel zijn is ook een deugd, en met het ouder worden, wordt je ook zachter !

Ik vind het niet erg om koi bij te houden, maar als er iets mee gebeurd, is altijd de vraag die ik me moet stellen. Koi dealer zijn is niet hetzelfde als koi thuis houden, het is een verantwoordelijke job, maar gelukkig heb ik ondertussen een bal ervaring en kennis opgebouwd.

Ik had de koi ondertussen al samengezet in een vat dat ik had opgesteld. Het waren 6 serieuze nisai van 60+ ondertussen, waarvan 3 Matsue kohaku en 3 sanke van Momotaro.

Het was nog vroeg in de morgen, maar dat is met dit weer enkel een voordeel. Het was nog een kwestie van inpakken en de koi konden hun lange reis van enkele uren beginnen.

Als ik het wat nakijk op de kaart moesten ze een kleine 600 km rijden. Met een tussenstop ongeveer 8 uur in een doos, maar normaal geeft dat geen problemen en als er wel problemen zouden zijn, dan had ik het al lang gehoord.

Tot hiertoe, hout vasthouden, heb ik bij al mijn transporten nog geen problemen tegengekomen, een teken dat ze goed verpakt worden zou ik zeggen. Ik ben blij dat er weer een aantal zijn verdwenen. Het duurt dit jaar wel erg lang vooraleer alle koi opgehaald zijn.

Ondertussen gaan de verkopen ook nog gestaag door, en geraken de verkochte koi niet opgesoepeerd. Erg ? Neen hoor, ik mag me gelukkig prijzen dat het zo goed gaat….

De lijst met verkochte koi werd kleiner en kleiner, maar ondertussen zijn er weer een aantal verkochte koi bijgekomen. Volgende week donderdag gaat er nog een grote partij naar huis…

SPECIALE ACTIE – HET VERRASSINGSVAT

De plaatsing van het vat brengt mij op het idee om in de zomer iedere zaterdag 5 koi uit te zoeken en in het vat te plaatsen.

Al deze koi zullen aangeboden worden tegen een prijs die je doet duizelen. Zo hoog zul je je afvragen? Neen hoor, het zijn prijzen om te proberen een koi een goede thuis te geven….

Er zijn altijd overblijvers, maar ik probeer goed voor mij overblijvers te zorgen. Misschien doe jij wel de zaak van je leven, want geloof me, er zitten geen slechte tussen !

Kom en overtuig jezelf, en niet kopen is ook geen probleem hoor !

TER INFO

Ik ben morgen aanwezig van 10 tot 11.30 uur.

AANBIEDING VAN DE WEEK

Ik verkoop niets wat ik zelf niet gebruik. Op dit ogenblik is het verstandig om stilaan over te stappen op Chlorella. Ik heb nog iets teveel sinking en de drijvende chlorella is op. Daarom even de sinking versie in promotie, anders gebruik ik het zelf en geraakt het ook op !

Ik hoor dat er veel problemen zijn met wormpjes, zowel gewone als kieuwwormen. Neem dan vooral een doos lernex pro op voorraad, het is altijd handig en op dit ogenblik zowat het enige dat goed werkt.

Anarex bio is al jaren een vaste waarde, hier hoed ik dan ook geen bijzondere uitleg aan te geven. Hebben ze gepaaid of zijn er moeilijkheden, het is nog altijd een product waar je op kan rekenen.

Anarex Bio 5 liter: 52.50 euro

Lernex Pro 2500 ml: 87.95 euro

Chlorella Sinking 10 kg: 151.95 euro

Spirulina 500 gram: 18 euro

Totaal pakket: 275 euro incl. verzendingskosten.

Anarex Bio 5 liter: 52.50 euro

Lernex Pro 2500 ml: 87.95 euro

Spirulina 500 gram: 18 euro

Totaal pakket: 135 euro incl. verzendingskosten.

UPDATE

Zojuist kreeg ik nog een filmpje binnen dat alle koi goed zijn aangekomen.. Altijd goed om te horen.

Meer afbeeldingen

Een gezonde aderlating: afbeelding 1
Een gezonde aderlating: afbeelding 2
Een gezonde aderlating: afbeelding 3
Een gezonde aderlating: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240