Een laatste stuiptrekking

Een laatste stuiptrekking

Een éénmalige maar intense actie om zoveel mogelijk koi nog een goede en hopelijk gezonde plaats te geven, maar tevens een actie die van mijn hart een steen moeten maken.

Zoals je kan zien op de website zijn er een groot aantal koi verdwenen. Als je de totalen optelt kom je op 34 koi. Niet veel maar toch nog teveel.

Ik zit met bepaalde plannen in mijn hoofd die ik graag wil realiseren en daarom moet ik eventjes zware maatregelen nemen. Daarom een actie die misschien interessant is voor die mensen die altijd geconfronteerd worden met prijzen die voor hen te hoog zijn.

Maak gebruik van de gelegenheid !

Laat het niet aan je neus voorbijgaan. Vanaf zaterdag 27 juli tot en met woensdag 14 augustus zijn alle koi die momenteel nog op de website staan te koop voor de helft van de aangeboden prijs. Ik zal na het posten van dit nieuwsitem de prijzen beginnen aan te passen naar de 50% kortingsregel.

Wil je hiervan gebruik maken dan kan je op zaterdag en zondagmorgen even langskomen om te kijken, en geloof me, alle koi zijn meer dan in orde, ze zijn zelfs kei gezond, hebben altijd in de vrije natuur gezwommen en hunkeren naar een eigen vast verblijf.

Je mag ook een koi reserveren, ofwel in optie zetten. De optie is geldig tot de zondag die volgt op de optie. Daarna is de optie niet meer van toepassing.

Je mag ook tijdens de week komen, maar dan enkel op afspraak. Denk nu niet dat het de mindere koi zijn, dat zie je helemaal verkeerd.

Om het perfect te omschrijven: Het zijn de koi die gewoon niet gekozen worden om de één of andere onbekende reden, maar die zeker niet minder zijn.

Wil je een bepaalde koi zien zonder vooraf door te geven welke, gelieve dan sowieso de codenummer te noteren zodat we de koi makkelijk kunnen vinden. Ik weet iedere koi zitten, maar ik heb een foto of een codenummer nodig.

Na deze actie zullen al deze koi verdwijnen van de site en het is nog maar de vraag of ik ze opnieuw zal activeren of niet, daar moet ik nog over nadenken.

Een klein overzicht van het aanbod via dit filmpje.

Ik ben zaterdag dus open zoals altijd van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137