Een laatste voorstelling

Een laatste voorstelling

Morgen zal ik de overgebleven tosai naar buiten brengen…eindelijk want ze hunkeren naar de vrijheid.

Het zal binnen wel goed zijn, maar je kan het niet vergelijken met hun dorst naar buitenlucht. Een verademing om eindelijk te kunnen snoepen van de groene algjes aan de wand, de herwonnen vrijheid en de euforie van het buiten zijn.

Het zijn er niet zoveel meer, ik tel er slechts een 8-tal. Maar allen zijn ze nog tosai, waarbij sommigen van voor de overstroming vorig jaar in mei, anderen van na de overstroming vorig jaar augustus.

Die in mei zijn geboren zijn al een eind over de 40 cm, die in augustus zijn geboren hikken tegen de 40 aan, maar allen zijn het waardevolle koi.

Morgen worden ze voorgesteld in een blauwe bowl en in hun respectievelijke vijvers gezet. Ik heb een bowl van 2 meter klaarstaan waar je ze een tijdje in kunnen bekijken.

Mensen die interesse hebben om een laatste blik op deze tosai te werpen vooraleer ze verplaatst worden zijn welkom.

Ze zullen vanaf 11 uur te bezichtigen zijn, en wanneer de tijd het toelaat, vermoedelijk tussen 13.00 en 14.00 uur zullen ze overgezet worden tenzij kopers zich nog aanbieden.

Wie morgen één van deze tosai wil aankopen krijgt 20% van de waarde van de koi (prijs vermeld op de foto) vergoed door middel van probites voer. Kost een koi 950 euro, dan mag je voor 190 euro koivoer kiezen, zo simpel is het, een niet te verwaarlozen prijs.

De zomer is in aantocht, de schaduwdoeken worden bovengehaald.

We hebben het al meer gezegd, de zomer is in aantocht, maar ik heb het gevoel dat het nu serieus is. Zoals ieder jaar monteer ik schaduwdoeken over de vijvers.

Ongemakkelijk om de koi te nemen, moeilijker om de koi te bowlen, maar beter voor de koi zelf, en dat is het belangrijkste.

Ze voelen zich veiliger, beter beschermd tegen eventuele verbranding, en het geeft een gevoel van rust. Ik heb een nieuw assortiment laten maken op maat.

Wie eventueel interesse heeft om een schaduwdoek op maat te laten maken, kan me altijd contacteren. Ze worden in verschillende kleuren aangeboden, maar zwart geeft me nog altijd het beste gevoel.

De doeken worden met spanrekken gemonteerd via ringen, maar eender welke manier is mogelijk. De zijkanten zijn dubbel gelijmd om de doeken extra stevigheid en ontrafeling te voorkomen.

Geef de maten door en normaal zijn ze binnen de week kant en klaar.

SPECIAL

Koop en doe mee aan dit voorstel: Indien de deelnemende sanke aan de Belgian Koi Show wint, (zie foto) dan krijg je 20% korting op de aangeboden prijs. (dus - 390 euro). Als hij 2de wordt krijg je 10% korting (dus 195 euro). Indien hij geen prijs haalt, betaal je het volle bedrag.

Ik maak me sterk dat hij serieus kans maakt op een prijs, ondanks het feit dat hij maar 45 cm is. De kwaliteit is echter bijzonder hoog, dus je weet het nooit.

Indien je deze aankoopt, betaal je 1000 euro voorschot. Het saldo als je de sanke komt ophalen na de quarantaine periode.

Meer afbeeldingen

Een laatste voorstelling: afbeelding 1
Een laatste voorstelling: afbeelding 2
Een laatste voorstelling: afbeelding 3
Een laatste voorstelling: afbeelding 4
Een laatste voorstelling: afbeelding 5
Een laatste voorstelling: afbeelding 6
Een laatste voorstelling: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137