Een mooi gebaar

Een mooi gebaar

Enige tijd geleden ontving ik volgende mail van iemand die ik nooit heb gekend.

Beste Luc,

Enige jaren geleden ben ik door een verhuizing gestopt met de koi hobby. Maar kijk nog regelmatig even op uw site, om zo toch nog af en toe te kunnen genieten van kwaliteitskoi. Ik heb nog veel koitijdschriften, nichirin, koi en ni, liggen. Misschien kan ik iemand nog een plezier meedoen anders gaan ze de papier bak in.

Ze zijn op te halen in de regio Den Haag en het zijn ongeveer 150 stuks.Ik hoor graag van u.Ik kan ook nog wat foto's sturen indien gewenst.

Mvg,

Jurrien Faber.

Ik heb positief gereageerd op deze mail, want vond het toch een mooi initiatief om zoveel oude koiboeken te verzamelen en ze dan nog in perfecte staat bij te houden. Bovendien dan nog eens het idee opbrengen om deze mail naar mij te sturen....mooi hoor. Ik ken Jurrien niet persoonlijk, maar ben wel ingegaan op zijn mail om ze voor mij bij te houden.

Ondertussen zijn al deze boeken door Leo meegebracht en heb ik ze even doorbladerd. Alle tijdschriften zien er nog zo goed als nieuw uit. Ik heb ze nog niet gesorteerd. Ik zie tijdschriften van de jaren 2004-2005 liggen zo op het eerste zicht, maar als ik even tijd heb, ga ik erin beginnen te snuffelen.

Ik heb er over nagedacht om deze tijdschriften een goede plaats te geven. Ik kan ze hier wel laten liggen, maar dan worden ze doorbladerd en zijn ze op korte tijd hun glorie kwijt.

Ik kwam gisteren op een mooi en lucratief idee, waarbij ik 2 doeleinden tegelijkertijd dien, namelijk mensen die dit soort tijdschriften kan appreciëren een helpende hand te geven, en bovendien een ondersteundende functie voor Interkoi zelf, op de volgende manier.

Al de mensen die voor minimaal 50 euro voer van Probites bestellen, via mijn nieuwe website www.koiroyal.be kunnen ofwel:

1- ter plaatse een tijdschrift uit deze periode komen uitzoeken, wat te verkiezen is.

2- stuur ik een willekeurig tijdschrift op met de bestelling, indien ik ze op moet sturen.

Voorwaarde: Het mogen enkel producten zijn die onder deze reeks vermeld zijn..

Ik vind dat ieder boekje op deze manier een waardige rol speelt, en zoals reeds gezegd vervult koiroyal een ondersteunende functie voor Interkoi. Iedereen denkt dat je door het verkopen van koi zoals Interkoi dit doet, verschrikkelijk veel verdient, maar niets is minder waar. Ik moet ieder jaar weer vechten om mijn kosten te kunnen betalen, en om te proberen iedereen tevreden te houden.

Kopen bij Koiroyal is niet alleen je voordeel in prijs behalen, maar vooral om Interkoi een helpende hand te geven.

Bij deze wil ik nog eens mijn persoonlijke dank uitspreken voor Jurrien, die onbaatzuchtig deze tijdschriften heeft meegegeven, en natuurlijk ook aan Leo, die ze voor mij heeft meegebracht.

Het is het moment om voer te bestellen voor de zomer, en het assortiment voer is nog nooit zo interesant geweest. Vooral het zinkend voer en de Chlorella reeks zijn een welkome aanvulling op het bestaande assortiment. Vraag je gouden kroontje aan en je zult zien dat de prijzen onweerstaanbaar zijn. Over de kwaliteit van het voer wil ik het dan nog niet hebben.

Ik zie jullie bestellingen dan ook graag tegemoet.

Meer afbeeldingen

Een mooi gebaar: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240