Wie koopt een showa zoals deze ?

Wie koopt een showa zoals deze ?

Weet iemand trouwens welke showa dit is ?

Verleden jaar in mei aangekocht vond ik dit persoonlijk een zeer interessante showa met veel potentie voor de toekomst.

Blijkbaar vinden anderen dit niet, of misschien was de prijs te hoog, wie zal het zeggen. Feit is dat goede koi geld kosten, en dat je er als het ware een goede neus voor moet hebben om deze te spotten.

Het filmpje dat ik laat zien, toont haar vanaf aankoop tot de koi die het nu is, en opgedeeld in enkele levensfases. Bij aankomst was ze ± 30 cm. Op dit ogenblik dicht ik ze 50 cm toe, maar heb ze niet gemeten.

Ik weet zeker dat deze showa een goede toekomst tegemoet gaat. Eind dit jaar zal ik ze terug in het nieuws brengen, en zul je een metamorfose zien, die je de ogen zullen openen, daar kan je zeker van zijn. Ik weet wie ze gekocht heeft, en ik weet hoe ze dan zal evolueren.

Ondertussen is de showa opgehaald en zwemt ze rond in haar nieuwe verblijfplaats tussen oude bekenden. Rarara, wie is de nieuwe eigenaar.

Ondertussen is de rust weergekeerd bij de pas aangekomen koi. Ze hebben hun nieuwe woonst verkend en onderzocht, en blijken zich snel aan te passen. Dit is vooral te zien aan de shiro, die terug hun spierwitte kleur aan het krijgen zijn.

Ik heb een filmpje gemonteerd van de jumbo koi buiten, die ondertussen ook hun rust teruggevonden hebben. Het is de moeite om een kijkje te komen nemen, want het zijn kanjers zoals je ze zelden ziet.

De meesten zijn 70 cm+ met enkele uitschieters boven de 90 cm en dat is niet niks. Bowlen is er echter nog niet bij, daar is het nog te vroeg voor. Voor de mensen die een koi hebben aangekocht, wil ik even doorgeven dat de meesten goed zijn aangekomen. Ik zie nergens problemen en wie graag komt kijken is zaterdag altijd welkom.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240