Een mooi quintet

Een mooi quintet

Normaal ben ik enkel op zaterdag en zondagmorgen open, maar je kan ook altijd door de week een afspraak maken natuurlijk. Er is geen probleem om door de week eventueel te komen als er tijd beschikbaar is. Vermits ik enkel koi verkoop, is het onnodig om de ganse dag te zitten wachten op klanten, dat heeft geen enkel  nut.

Zo ook was er een klant gisteren ter plaatse om enkele jumbo tosai uit te zoeken. Het werd dit maal een quintet van jumbo tosai van de Sakai Co reeks. En zeg nu zelf, een mooie verzameling of niet ?  De volgende 10 exemplaren van dit kaliber staan klaar in de veiling om aangeboden te worden.

Ondertussen ben ik ook begonnen aan mijn offensief om alle koi te updaten en op de website te zetten. Ik heb er nog eventjes werk mee, maar dan is dat ook gedaan, en staat alles wat voorhanden is in Arendonk online en is de rust begonnen.

Zelf vind ik het een geweldig aanbod, en op dit ogenblik zijn er inderdaad veel tosai voorhanden die in het zomerverblijf zwemmen. Het is de moeite om ze op dit ogenblik bezig te zien. Ik had gisteren een filmpje gemaakt dat toch bijna 300 keer bekeken is op mijn FB verhaal, maar ik zal het je ook even hier laten zien. Een fraaie bende hoor !

Rust, rust en  nog eens rust. Ik hoop natuurlijk dat er eventueel nog tosai zullen verkocht worden, maar het is normaal niet de beste periode. Het aanbod is wel overweldigend. Ik ga zo dadelijjk de laatste koi activeren en dan zit mijn werk erop.

 

1 reactie

Eric

Inderdaad prachtig quintet ,  succes met de veiling en fijn weekend allemaal .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml