Een oasis van ontspanning

Een oasis van ontspanning

Voor één keer geen koi, maar wel iets anders dat voor ontspanning kan zorgen. Zeker als je graag op vakantie gaat naar Spanje. Onlangs heeft mijn zoon Frank, samen met zijn schoonbroer, een appartement gekocht in Punta Prima te Torrevieja.

Voor de periodes dat zij daar zelf niet van genieten, trachten zij dit nu te verhuren als vakantiehuis. En ik ken er zo wel enkele onder jullie die dit zeker zal interesseren.

Als je altijd al eens de mooiste stranden van Spanje hebt willen ontdekken, is de Costa Blanca de ideale vakantiebestemming.

De appartementen zijn zorgvuldig uitgekozen en liggen op 2 minuten van het met Blauwe Vlag gecertificeerde strand van Playa Flamenca - één van de mooiste stranden in Spanje.

De omgeving staat vooral gekend om de populaire Playas zoals La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca, Playa Naufragos, Playa de la Mata, Playa de Los Locos en Playa del Cura. Je kan er op de boulevards terecht voor sportapparatuur om te gaan vissen, zeilen, duiken, waterskiën en jetskiën.

Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Ga dan genieten van één van de mooie wandelroutes doorheen het natuurpark “Las Lagunas de Torrevieja“ en ontdek de meer dan 250 vogelsoorten die er verblijven. Het uitzicht belooft adembenemend te zijn.

Zij die met de kinderen een zonnige familievakantie zoeken te beleven is dit de ideale locatie. Het gloednieuwe winkelcomplex La Zenia Boulevard ligt op vijf minuutjes rijden en elke vrijdag vindt de plaatselijke markt plaats. En voor een hele dag vertier kan je terecht in Aquapolis Torrevieja.

Ik kan hier nog uren doorgaan, want de toeristische infrastructuur in deze regio is enorm uitgebreid, elke keer je de regio bezoekt staat het garant voor een unieke belevenis. Bovendien is een appartement huren veel flexibeler en geniet je van meer bewegingsvrijheid dan een hotelvakantie.

De appartementen zijn vlot bereikbaar via de luchthavens van Murcia of Alicante, maar genoeg gezeverd: bezoek de website van Oasis 9 voor meer informatie of om de appartementen online te reserveren.

Copywriting Vincent Borgmans

Meer afbeeldingen

Een oasis van ontspanning: afbeelding 1
Een oasis van ontspanning: afbeelding 2
Een oasis van ontspanning: afbeelding 3
Een oasis van ontspanning: afbeelding 4
Een oasis van ontspanning: afbeelding 5
Een oasis van ontspanning: afbeelding 6
Een oasis van ontspanning: afbeelding 7
Een oasis van ontspanning: afbeelding 8
Een oasis van ontspanning: afbeelding 9
Een oasis van ontspanning: afbeelding 10
Een oasis van ontspanning: afbeelding 11
Een oasis van ontspanning: afbeelding 12
Een oasis van ontspanning: afbeelding 13
Een oasis van ontspanning: afbeelding 14
Een oasis van ontspanning: afbeelding 15
Een oasis van ontspanning: afbeelding 16
Een oasis van ontspanning: afbeelding 17
Een oasis van ontspanning: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240