Een prachtige koi, een prachtige vrouw

Een prachtige koi, een prachtige vrouw

Ze mag ook wel eens op de foto, de kracht achter de man, mijn vrouw, en ze mag er nog goed zijn op haar 65ste jaargang.

Bij een koi met een krachtige uitstraling hoort ook een vrouw met een krachtige uitstraling, dus de foto vertegenwoordigt een verhaal van waarheid.

35 Maanden en 75 cm, ik heb het zelden gezien. Wordt dit de opvolger van Wakana ? . Laten we het hopen want het groeikanon moet nog haar body gaan maken. Is gokken op 100 cm gosanke een Utopie ?

Het werd tijd dat ze naar huis ging, maar bij uitzonderlijke gevallen doe ik de koi zelf graag naar huis. Dan maken we nog eens kennis met mensen die ons nauw aan het hart liggen en al vanaf het ontstaan van Interkoi betrokken partij zijn.

Ondertussen zwemt de showa bij aankomst rustig haar rondjes en vermengt ze zich tussen de grootheden. Altijd een zalig gevoel om deze koi te bewonderen. Wakana is ondertussen al 13 maar zwemt nog haar rondjes als een jong veulen.

Haar naam wordt Sandokan en die past perfect bij haar. De piraat Sandokan is een personage uit een boekenreeks van de Italiaanse schrijver Emilio Salgari. De hoofdpersoon is over de gehele Zuid-Chinese Zee bekend als de Tijger van Maleisië.

Bovendien moesten we ook nog een kohaku gaan bekijken en even meten. Met haar 86 cm zou deze Sakai FF kohaku misschien een waardige vertegenwoordiger zijn op de Belgische koishow, wie weet !

Ik moet eerlijk zeggen dat het filmpje dat ik met de telefoon heb moeten nemen omdat ik mijn camera vergeten was, de kohaku zelfs geen eer aandoet.

Het beni ligt zo dik en zo glanzend op de koi, dat je ogen ervan pijn doen. Je kan het gevoel niet weergeven op de film, maar geloof me, het is een klepper van formaat, en bekijk die body ! BKS hou je vast….

Als we dan nog de ongelooflijk 91 cm Ogon van Momotaro meenemen, dan is het hek van de dam volgende week…

Maar het begin van de dag stond in het teken van een nieuwe klant met de prachtige naam Konstantijn. Die naam kom je niet veel tegen.

Hij kwam zijn aanwinsten ophalen, een tosai kohaku en tosai sanke uit de veiling van april dit jaar.

Zowal de kohaku als de sanke waren al over de 40 cm en beiden waren minimaal 3 centimeter gegroeid tijdens het korte verblijf in Arendonk.

Bovendien heeft Konstantijn gebruik gemaakt, net zoals enkele anderen van het aanbod van de groeivijver 2019 om zijn koi verder bij ons te laten ontwikkelen.

Deze showa SH-V18-10254 zal in oktober hopelijk haar taak volbracht, en indien mogelijk de verwachtingen waargemaakt hebben. Het is altijd afwachten, maar we zijn benieuwd….

Dit was weer een dagje met genotvol koi kijken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240