Een sanke in de vergetelheid

Een sanke in de vergetelheid

Door al het mooie geweld zie je af en toe door de bomen het bos niet meer. Eén van deze bomen is een sanke die alles in zich heeft om uit te groeien tot een prachtig kunststuk.

Een ode aan de klasse en de fijnheid van een deze sanke is hier goed op zijn plaats. Ik durf het goed zeggen, ik heb momenteel goede koi zitten, en daar ben ik trots op.

Bekijk deze sanke goed en leer hem bekijken of lezen.

Als dochter van American dream heeft ze een groot voordeel….haar afstamming en dat mag je niet verwaarlozen. De mama American dream is 4 jaar en 85 cm…dat beloofd. En dan heeft deze sanke het nog gehaald tot de veiling wat haar het voordeel geeft dat ze alle selectie niveaus doorstaan heeft om tot het allerlaatste bewaard te blijven.

In de loop van de lente, dus binnen enkele weken, ga ik een voorselectie maken van de koi die naar de verschillende buitenvijvers gaan. De verkochte koi moeten opgehaald worden voor 1 april en daartegen wil ik de nieuwe indeling in orde maken.

In mijn belangrijkste vijver, waar ook de duurste koi zullen zitten komen 20 exemplaren. Niet meer, niet minder, tenzij er nog een groot aantal van verkocht worden.

Deze selectie zou ik misschien met een paar mensen samen kunnen doen, lijkt me zeker zo plezierig, anders doe ik het samen Ben, die vandaag jarig is trouwens..

Het is de bedoeling om deze koi op een constante temperatuur te houden vanaf maart/april tot en met november om een zo goed mogelijk resultaat proberen te behalen. Of we de temperatuur nu op een constante 22° houden of minder wil ik nog bespreken.

Nu ga ik er vanuit dat de meeste koi het beste gedijen in hun persoonlijke vijver, maar ik ga toch proberen nog het beste te halen uit deze koi. Ik heb voldoende materiaal zitten om goede resultaten te bekomen.

Mochten ze echter verkocht worden…des te beter…

TENSLOTTE

Ik kreeg van de week te horen dat ik "nors" ben. Nu weet ik van mezelf dat ik een heel stuurs opzicht heb, ik heb mezelf tenslotte niet gemaakt. Als jij vind dat ik nors ben, stem op 1 , als je vind dat mijn norsheid enkel van buiten is, dan stem 2. En ik vind het niet erg dat ik veel eentjes krijg hoor...

Meer afbeeldingen

Een sanke in de vergetelheid: afbeelding 1
Een sanke in de vergetelheid: afbeelding 2
Een sanke in de vergetelheid: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240