Een showa van Niels

Een showa van Niels

In het begin van dit jaar kocht ik een groot aantal showa, waarvan Niels er eentje in het vizier had, namelijk nummerke 1703024.

Op laten groeien tijdens de quarantaine periode bij Johan was zijn verlangen, en aan dat verlangen werd gevolg gegeven. We zijn nu enkele maanden later, en tegelijkertijd een update van deze showa, aangevuld met deze mail van Niels:

Goedemorgen Luc

Bij deze een update van mijn showa van de 72 serie (1703024) bij aankomst was ze 25/26cm zoals ook op het certificaat vermeld staat.

Hierna heeft ze mogen genieten van een half jaartje Azukari bij Johan. Hier ben ik hem zeer dankbaar voor. De showa meet op het moment 45cm en heeft ook mooi aan haar body gewerkt. Nu wordt het tijd om naar buiten te gaan.

De foto's en het filmje zijn genomen na een reis van twee en half uur. En een uur genomen voor de overgang van het transport water naar het nieuwe vijver water, wat toch wat kouder was dan gehoopt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Wordt vervolgd. Mvg Niels

Ik zal je eerst een filmpje laten zien bij aankoop van de showa. Dit is maart 2017.

Dit is het filmpje na 6 maanden. Als je bedenkt dat de toename van lengte gepaard gaat met een toename van 73%, dan is dit toch een prachtig resultaat.

Het blijft een aangename showa om naar te kijken, vrij zuiver en met een mooie uitstraling die ons trouwens al opgevallen was bij aankoop.

Voor de non gosanke fans, maar voor die mensen die toch graag hoogwaardige vrouwelijke koi aankopen met body voor de toekomst, een verfijnde huidkwaliteit met prachtig gin, heb ik gisteren nog 2 gin matsuba aangekocht.

Het zijn volgens de info, de 2 beste Gin Matsuba die opgevist werden uit de mudpond gisteren bij Marusei. Dit voor wat het waard is, maar dat ze goed zijn spreekt voor zichzelf, vooral als je op de kleine puntjes let, want die maken het prijsverschil enorm.

Tenslotte werd nog een showa opgehaald door Peter, een nieuwe klant die van beroep tuinarchitect en ontwerper is.

De sandan showa verhuist richting de Vlaanders. Nu heb ik Peter gevraagd om toch eens een stukje van zijn paradijs te laten zien door middel van foto’s, want met dit beroep moet je toch iets kunnen laten zien. Ik ben benieuwd of hij dat niet vergeet…

Zijn vijver is niet zo groot heb ik begrepen….15 kuub met 8 koi, waarvan deze showa met zijn 62 cm de grootste is, en de vijver zou opgegaan zijn in het tuinlandschap zoals hij het zo mooi omschreef.

Meer afbeeldingen

Een showa van Niels: afbeelding 1
Een showa van Niels: afbeelding 2
Een showa van Niels: afbeelding 3
Een showa van Niels: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137