Een tipje van de sluier opgelicht

Een tipje van de sluier opgelicht

Zoals je misschien hebt bemerkt, is er een lichte wijziging gebeurd in de reactiemogelijkheid van de nieuwsitems en bij de koi details.

Zoals je kan zien, is facebook nu geïntegreerd in het reactiesysteem, zodat je een glimp krijgt te zien van de personen die reageren. Je reactie krijgt een gezicht. Voor sommigen is dat misschien niet gewenst, maar voor velen geeft het toch een aangenamer gevoel om te weten met wie men praat.

Facebook is nu éénmaal een ontwikkeling in onze cultuur dat niet meer weg te denken is in de huidige samenleving. Ben je ervoor of ben je ertegen, het maakt niets uit, je kan het toch niet beïnvloeden of veranderen.

Ik ben ervoor omdat het toch bepaalde mogelijkheden biedt, vooral in onze multiculturele samenleving waarbij mensen uit een vreemd land, toch contact kunnen houden met het thuisfront.

Het heeft ook nadelen, want er treedt af en toe verloedering op, en natuurlijk mogen de geboden zakelijke impulsen niet ontbreken. De snelle jongens zijn er dan ook vlug bij om gebruik te maken van de mogelijkheden.

Het is in ieder geval een integratie die de website een ander gezicht geeft, en ik hoop dat de mensen zich niet inhouden om te reageren. Ik doe in ieder geval mee met de moderne maatschappij. Het is op mijn leeftijd niet evident, maar ik ben soms blij dat ik de huidige generatie gevolgd ben in de ontwikkelingen.

Het zou leuk zijn als de mensen die regelmatig op de website een kijkje komen nemen, een reactie geven zodat het wat overzichterlijker is wie er reageert, en wie niet. Vind je het geen verbetering, dan mag je het ook zeggen hoor...

Leuk is ook dat je bij de details van de koi, nu "vind ik leuk" kan zetten, of dat je de koi kan doorsturen naar een vriend, zodat deze je keuze kan zien. Misschien ben je wel mee op zoek naar een koi voor je vriend, en kan je hem op deze manier informeren over de koi.

Vandaag ook nog even nieuws gekregen van Japan. Ik mag aanwezig zijn op de opensales van Sakai. Kentaro zelf heeft het aan Paul doorgegeven. Ik ben benieuwd.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137