Nog een laatste lap erop...

Nog een laatste lap erop...

Nu zaterdag en zondag en volgende week zaterdag en zondag zullen de laatste mogelijkheid zijn om superdeluxe aankopen te kunnen doen.

Ik ga proberen mijn laatste goedkopere vissen aan de man te brengen, en tevens een aantal koi aan te bieden die hun geld meer dan waard zijn. Als het me zou lukken om nog 50 koi te verkopen, dan is mijn 14-daagse veldslag geslaagd.

Wat bied ik dit weekend en volgend weekend aan ?

Vijver 2

Inhoud: 15 kuub

Aantal koi: ± 35

Afmetingen koi: 20-45 cm

Prijzen:

295 euro/stuk uit te kiezen

545/2 stuks

795/ 3 stuks

Leeftijd: tosai en ouder

filmpje youtube van gisteren

Vijver 3

Inhoud: 15 kuub

Aantal koi: ± 13

Afmetingen koi: 50-65 cm

Prijzen:

1000 euro/stuk uit te kiezen

2 stuks voor 1900 euro

Leeftijd: nisai en ouder

filmpje youtube van gisteren

Vijver 7 binnen

Inhoud: 17 kuub

Aantal koi: ± 13

Afmetingen koi: 20-50 cm

Prijzen: vaste prijzen

Leeftijd: jonge nisai ± 15 maanden

filmpje youtube van gisteren

Iedereen is van harte welkom, en wie weet ontmoet ik je dit weekend...

Nog even wat over het nieuwe reageersysteem

Er zijn nogal wat pro en contra's wegens het nieuwe reageersysteem. Het is mijn wens om dit zo te houden, maar moest er echter teveel tegenstand zijn, dan zal ik het terug op het oude niveau zetten.

Ik wil het echter zo behouden omdat dit meer mogelijkheden biedt voor de toekomst, en je moet meegaan met je tijd. Als je een hotmail account hebt, of een facebook account, dan is het geen probleem om te reageren. Het zou zelfs een imput moeten zijn om met je tijd mee te gaan.

Ik begrijp dat er mensen tegen facebook zijn. Ik proef dat iedere dag bij mensen van mijn generatie. Ik heb er ook geen problemen mee dat je ertegen bent, en ik heb zelf ook mijn bedenkingen, maar je kan nu éénmaal niet tegen de stroom blijven roeien, je moet meegaan met je tijd....en je kan evolutie niet tegenhouden.

We staan nog maar slechts op de drempel van de technologische evolutie, want de grote boom moet nog komen. Het is een virtuele wereld waarin de hele maatschappij op zijn kop wordt gezet, en waar je niets tegen kan doen. Je kan conservatief blijven en vasthouden aan je beperkingen, maar toch gaat er een wereld open als je ziet wat de mogelijkheden zijn en worden.

Aan de mensen die een mail hebben gestuurd en die niet gelukkig zijn met het nieuwe systeem, maak van je hart een steen, activeer een hotmail of facebook account, het kan geen kwaad....voorlopig laat ik het nieuwe reageersysteem nog even staan, en wacht ik de reacties en de commentaar af.

Het zou voor mij een wetenschap zijn, als de mensen die normaal niet reageren, maar toch een facebook of hotmailaccount hebben om toch eens een kleine boodschap te zetten, en hun mening even geven. Je zou me er een groot plezier mee doen....

Meer afbeeldingen

Nog een laatste lap erop...: afbeelding 1
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 2
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 3
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 4
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 5
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 6
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 7
Nog een laatste lap erop...: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240