Eerste Jumbo Tosai Open Sales

Eerste Jumbo Tosai Open Sales

Creativiteit ten top brengt leven in de brouwerij en maakt het leven spannend. Ik ben dan ook laaiend enthousiast als iemand grandioze ideeën formuleert.

Dit idee is er zo eentje, namelijk het feit dat je als particulier zelf je eigen koi rechtstreeks kan kiezen via internet, RECHTSTREEKS bij de kweker en met bemiddeling van Koibito Japan en Interkoi als tussenpersoon. Koop je liever via je eigen dealer, dat kan ook…vraag het hem gewoon…

Hoe gaat dit in zijn werk ?

Gedurende 3 dagen, van zaterdag 16 april om 8.00 uur in de ochtend tot 19 april om 20.00 uur in de avond, zullen er meer dan 100 gegarandeerd vrouwelijke Jumbo Tosai online op de website verschijnen. Dit zijn speciaal geselecteerde koi afkomstig van vooraanstaande kwekers en voorzien van certificaat. De kwekers die tot hiertoe al hebben toegezegd zijn Dainichi, Torazo, Isa, Hoshikin, Momotaro, Omosako, Taniguchi, Ikarashi Kazuto…..en er zullen er waarschijnlijk nog volgen.

Wat zijn de voordelen ?

De kweker garandeert de kwaliteit, alsook het geslacht en ondersteunt dit met een certificaat. Je kan zelf je keuze bepalen via een login en paswoord die je bij mij moet aanvragen. Dit wordt enkel aan je gegeven als je je aanmeldt en akkoord gaat met deze procedure. Met andere woorden, als je rechtstreeks bestelt, verklaar je je akkoord dat je deze koi ook zult accepteren en betalen aan je dealer. De getoonde prijzen via de site, zijn inclusief alle kosten, maar EXCLUSIEF BTW 21 %. (hou hier wel degelijk rekening mee) Er komen dus GEEN extra kosten bij je aankoop van je JT (Jumbo Tosai). Transport, opvang door je dealer incl. quarantaineperiode, inklaringskosten, alles zit berekend in de prijs die je te zien krijgt.

Zoals je wellicht begrijpt zijn onze winstmarges ook verrekend in deze prijs, maar door dit systeem kunnen wij de aangeboden koi goedkoper aanbieden en jij beslist wat je koopt. Het enige grote verschil is dat je de koi niet live ziet, maar een degelijk filmpje zegt reeds veel. Wij maken ons ook sterk dat de aangeboden koi ook de aangeboden prijs vertegenwoordigen. Spannend nietwaar ?

Wat moet je nu doen ?

Meld je aan bij arendonk@interkoi.eu vraag je sleutel (login en paswoord) en hou de klok in het oog. Door je mail te sturen bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden, en dat je de koi zult betalen bij bevestiging aankoop via de website. Je krijgt de sleutel toegestuurd enkele uren vooraleer de Jumbo Tosai Open Sales van start gaan.

Wel is het zo dat de koi die je wenst te kopen door veel mensen gezien wordt, en het soms handig is om niet te snel na te denken. Dit is een nadeel, maar tevens een voordeel…De koi die je online bestelt is jouw koi en kan door niemand anders meer gekocht worden. De koi wordt onmiddellijk als verkocht geboekt na ingave van je kopergegevens. Het is niet mogelijk de aangekochte koi te laten opgroeien in Japan. Ze worden na afspraak bij de eerste gelegenheid op transport gezet, vermoedelijk 28 april.

Het is de eerste keer dat dit systeem van start gaat en de kwekers vonden het een geweldig interessant systeem om eens te proberen. Daarom ook de welwillendheid om mee te werken. Op deze manier wordt het contact tussen klant – dealer en kweker nog kleiner en kunnen er banden gesmeed worden.

Nog even melden dat kleinere handelaren die ook graag gebruik maken van dit systeem, zich ook kunnen melden. Zij krijgen dan speciale prijzen natuurlijk. Interkoi Arendonk, zal deze koi dan ophalen en gedurende enkele weken in quarantaine houden. Minimum 4 en maximum 6 weken. De koi zullen gedurende enkele dagen in verwarmd water tot 23° verblijven om eventuele problemen te voorkomen. Dit is jullie voordeel…

Dus…stuur je mail, vraag je sleutel aan, en enkele uren voor de eerste Jumbo Tosai Open Sales zal je je sleutel aankrijgen. Ik zal je mail wel beantwoorden, zodat je zeker weet dat ik je mail heb ontvangen.

Ik ben zo benieuwd als jullie…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240