Een goed onthaal is goud waard

Een goed onthaal is goud waard

Het doet me zelf plezier als mensen komen en plezier beleven aan het bezoek aan Interkoi Arendonk.

Of ze nu koi kopen of niet, een goed gevoel, een hartelijke ontvangst en een vriendelijk woord kan nooit geen kwaad. Toen de café op de markt in Arendonk "De Mèt" zijn terras verving, wist ik dat het oude terras te koop kwam, tenminste dat dacht ik.

Omdat ik "De Wannes" kende, want ik ga er met mijn kleinkinderen regelmatig een terrasje doen, kreeg ik de prijs te horen, maar dat viel in het begin nog niet mee. Ondanks het feit dat hij de zoon was van een vroegere vriend van mij, was hij toch niet soepel in de onderhandelingen, of zou het aan mij liggen ? Na lang onderhandelen en regelmatig slikken, heb ik dan toch de bittere pil doorgeslikt en het volledige terras gekocht: 40 stoelen, 13 tafels en 3 duurzame parasols.

Nu nog een systeem zoeken om de koffie en de drank te serveren, want dat wordt me soms te zwaar, en ik denk dat iederen kan genieten als het zonnetje schijnt van een dagje Arendonk. Als ik iemand vind om de drank rond te delen, wil ik me nog wel vrij maken om eventueel pannekoeken te bakken of hamburgers....

Vanaf morgen: mijn nieuwe terrasje...

Ook nog even vermelden dat ik volgende week met een super interessant systeem op de proppen kom...maar daarover later meer.

Meer afbeeldingen

Een goed onthaal is goud waard: afbeelding 1
Een goed onthaal is goud waard: afbeelding 2
Een goed onthaal is goud waard: afbeelding 3
Een goed onthaal is goud waard: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240