Eindejaarsoffensief

Eindejaarsoffensief

Zoals aan de zijlijn vermeld zal ik iedere dag 10 koi onder nieuwe koiaanwinsten zetten met een speciale eindejaarskorting.

Eén van de dingen waar ik een bijzonder grote hekel aan heb is het feit dat je altijd met een deel van je aankopen blijven zitten. De reden hiervan is mij tot op heden nog niet duidelijk, en ik ben bang dat het me nooit duidelijk zal worden.

De meeste mensen hebben hun koi aangekocht waar ze zin in hadden, of de koi niet aangekocht omdat deze niet in het budget pastte. Soms moet ik dan van mijn hart een steen maken, en een aanbod doen om bepaalde mensen toch over de streep te krijgen, nieuwe klanten proberen te binden, of bestaande klanten een plezier te doen.

Hoe gaat het in zijn werk

Iedere dag zal ik 10 koi in promotie zetten met vermelding van de normale gangbare prijs, met daaronder een bijzonder stevige korting. Het is dan aan jou om te beslissen of je de koi wil aankopen.

De koi moeten NIET opgehaald worden, maar mogen gratis blijven zitten tot 1 april. Dan is het tijd om de koi op te halen, en geloof me, ze zitten op dit moment allemaal bijzonder goed.

Lees eventueel onderaan het detail van de koi of er eventueel iets aan mankeert, want met 200 kinderen heb je atlijd wel hier of daar een akkefietje. Als je niets kan lezen wil het zeggen dat de koi prima in orde zou moeten zijn.

De volgende dag zullen er een aantal koi verdwenen zijn, en vervangen door andere koi. Hoe of wat ik vervang is aan mij om te beslissen. Het kan zijn dat ze allemaal vervangen worden, of het kan zijn dat ik er slechts enkele van vervang.

Zoals vermeld zullen de koi uit het najaar niet van de partij zijn. De meeste koi zitten trouwens hier niet zo lang. Velen zullen nog van dit jaar zijn en je kan aan de code altijd zien wanneer de koi ongeveer aangekocht werd.

Begint de code met 14 dan is de koi in 2014 aangekocht, zijn de 2 daaropvolgende cijfers 04 dan is deze in april aangekocht. Simpeler kan het niet. Gewoonlijk zijn de koi dan ook op dat moment in Arendonk geleverd, tenzij er een extra mudpondjaar is geweest, maar dat zijn er niet zoveel.

De bedoeling is natuurlijk om nog wat geld te incasseren uiteraard, maar ook om de langer verblijvende vissen een goede thuis te geven, zodat mijn rotatie in koibestand optimaal blijft.

Ik heb namelijk niet graag dat koi te lang blijven zitten. Nu iedereen ruim de tijd gehad heeft om een koi naar keuze te kopen, moet ik van mijn hart een steen maken…

Let wel ! Het aanbod is slechts 1 dag geldig, want de dag erop zal zowel de koi als de aanbieding weg zijn. Het is mogelijk dat de aanbieding later op de maand nog eens terugkomt, maar daar geef ik geen info over.

Hou de website in de gaten en gun jezelf een mooi eindejaarsgeschenk.

Openingsdagen eindejaar

Zaterdag 12 december: open vanaf 11.00 uur.

Zondag 13 december: gesloten

Zaterdag 19 december: gesloten

Zondag 20 december: open van 10.00 tot 13.00 uur

Zaterdag 26 december: open van 10.00 tot 12.00 uur

Zondag 27 december: gesloten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240