Hoog bezoek gisteren

Hoog bezoek gisteren

Luc, Jeroen en Wiejanne kwamen gisteren even op bezoek. Luc en Wiejanne heb ik ontmoet tijdens mijn trip in Japan in maart van dit jaar, zij het ieder op een eigen missie.

Ze zijn de eigenaars van Koicentrum Noord in Groningen en doen ieder jaar een groeiproject met Momotaro koi, een beetje vergelijkbaar met hetgeen ik vroeger deed, en dat was dit jaar bijzonder goed geslaagd, zoals je kan zien op dit filmpje.

Als het slaagt is het een geweldig project, en ik heb er vroeger ook altijd veel plezier aan gehad, maar momenteel doe ik het niet meer.

Wie in het Noorden van Nederland graag een goede koi laat opgroeien weet nu waar hij moet zijn, maar je mag niet vergeten ook af en toe naar Interkoi af te zakken hoor! Een onderonsje met enkele concullega's…en het zijn fijne mensen, en ik wil er best wat publiciteit voor maken. Je kan nog altijd meedoen met hun Grow Challenge 2016. De info kan je vinden op FB pagina

Zoals verwacht was het gisteren niet druk en om me te amuseren had ik enkele koi gebowld om te congtroleren. Gelukkig kwam Ben er ook aan, en was er weeral stof tot praten.

Als ik een paar mensen een goede raad kan geven, dan zou ik deze 2 bowls die ik nu ga voorstellen eens goed bekijken, want dit zijn koi van grote klasse.

Bijzonder sterk koppel, deze 2 Momotaro, en als je zinnens bent om een goede showa aan te kopen, dan zou ik niet al te lang wachten.

Deze sanke van Sakai moet je zeker niet onderschatten. Een sanke waar eigenlijk niets op af te keuren is. Sterk hi, zuiver shiroji, interessant sumi, goede bouw, een koi waar je op kan bouwen. Laat je niet misleiden door het patroon en ik garandeer je een prima koi met veel toekomst. Ik zou haar zelfs durven verkopen met garantie…

Ondertussen blijft het een enorm plezier om mijn nieuwe bewoners aan het werk te zien in de buitenvijvers.

De overige nieuw aangekomen werden ook goedgekeurd om te voeren, en de eerste hapjes zijn altijd interessant om te volgen.

Vijver 6

Vijver 7

Vijver 8

Voor de rest is er weinig nieuws te melden, en zo dadelijk vertrek ik met de ganse familie naar een Kerstmarkt . Ik ben vandaag dus GESLOTEN

Meer afbeeldingen

Hoog bezoek gisteren: afbeelding 1
Hoog bezoek gisteren: afbeelding 2
Hoog bezoek gisteren: afbeelding 3
Hoog bezoek gisteren: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137