Daar gaat ze....sorry hij

Daar gaat ze....sorry hij

Als je denkt dat er op dit ogenblik geen koi naar hun uiteindelijke bestemming gaan dan heb je het mis.

Als de temperaturen op elkaar zijn afgestemd, en de koi hebben hun quarantaineperiode gehad, dan is er geen enkel probleem om koi alsnog over te zetten.

Dit werd dan ook gedaan met deze, in mijn ogen, bijzonder aangename kohaku van Momotaro.

Nu moet ik zeggen dat ik het gewoon ben om naar mooie koi te kijken. Het enige nadeel is dat je zelf het verschil niet meer ziet, en dat alles wat mooi is, ook zo gewoon lijkt voortaan. Echt dit is een probleem...

Toch kan ik met veel plezier blijven kijken naar deze degelijk gestructureerde koi, met een zowat perfecte body, evenwichtig patroon, goed hi ondersteund door een goed shiroji.

De meeste mensen zullen denken dat dit een vrouwelijke koi is, te zien aan de zware body, maar nee hoor, dit is wel degelijk een mannelijke koi !

Ondertussen zijn de opensales bij Momotaro volop bezig, die ik continu opvolg en waar ik de interessante informatie online doorkrijg, zodat ik op de hoogte blijf.

Op dit ogenblik zijn ze volop bezig om tosai van 12-14 cm te verkopen, zoals je in dit filmpje kan zien.

Ik zelf vind dit niet interessant, maar om je een idee te geven, dit is de commentaar van Paul op mijn vraag of er iets interessant voor mij tussenzit, kreeg ik dit antwoord: One bag of expensive Benigoi for a customer in Indonesia … So crazy prices today….This kind of 12-14cm Tosai Showa…..per bag, in groups of 50 pieces

Dat belooft voor morgen op de veiling ! Ik heb een 30-tal gelimiteerde biedingen lopen, maar zoals het er nu naar uitziet is het kin kloppen….

Meer afbeeldingen

Daar gaat ze....sorry hij: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240