Enorme toename verkoop probites

Enorme toename verkoop probites

Een enorme uitbarsting in de verkoop van Probites zet mij ertoe aan om een grote bestelling extra te plaatsen deze week.

Vermoedelijk door het warme weer is er een toename van eetlust onder de koi, tenminste zo ervaar ik het, en zo is het trouwens ook bij mij.

Met een minimum aan koi geef ik momenteel een maximum aan eten en is het voeren een fervente strijd om voedsel geworden bij de vijvers waarin er meer koi zitten dan gewenst.

De bestellingen rijzen dan ook de pan uit, waarvoor ik uiteraard dankbaar ben, want het is ook een onderdeel van de belangrijke inkomsten van Interkoi om de verkoop van alleen koi te kunnen blijven ondersteunen.

Iedere bestelling van Probites, is een bijdrage die wenselijk en nodig is. Ik laat me niet verleiden om tientallen soorten voer in mijn programma op te nemen, omdat ik niet geloof in de commerciële achtergronden.

In mijn povere gedachtegang zijn er slechts 2 voersoorten die met elkaar kunnen concurreren voor de positie van het beste voer, en dat is in mijn optiek Saki Hikari en Probites.

Saki Hikari heeft echter een strategie waar ik niet van hou, omdat je vooraf je bestelling moet plaatsen bij de leveranciers, een systeem dat bij mij de nodige vragen doet rijzen.

Bij Probites kan ik ongelimiteerd over vers voer beschikken, en kwalitatief moet het zeker niet onderdoen voor Saki Hikari, dat is tenminste mijn mening.

Zelf voer ik al 12 jaar Probites en mijn enigste sterk punt ter verdediging bij het voeren is vrij simpel: Kom gewoon naar mijn koi kijken, en oordeel dan zelf !

Onlangs heb ik een groot offensief gestart met het geven van het boek van Nishikigoi Symfonie van Rini Groothuis bij de bestelling van 10 kg Probites summer of summer mix.

Het grote succes van deze actie doet mij besluiten om deze actie nogmaals te doen, maar wel met een alternatief dat ik hieronder even vermeld.

Bij aankoop van 10 kg Probites Summer, of 10 kg Probites Summer Mix of 10 kg Chlorella Dry kan je kiezen: gratis een boek van Nishikigoi Symfonie ofwel 5 kg Breeders Secret klei gratis, de keuze is aan jullie.

De klei hoef ik niet te verantwoorden, iedereen zou het nut van klei moeten begrijpen, en alle koikenners weten dat klei nodig is om de noodzakelijke mineralen toe te voegen aan het vijverwater.

Persoonlijk voeg ik iedere dag een lepel of enkele lepels per vijver toe aan het water, liever dan dit slechts 1 keer per week te doen. Het is puur een psychologische denkwijze, waarbij ik veronderstel dat een kleine hoeveelheid meerdere keren per week beter is dan een grote hoeveelheid ineens…

Wens je dus het boek Nishikigoi Symfonie of 5 kg klei gratis, stuur me dan een mail, en contacteer me via de sociale media kanalen en ik leg het voor je klaar of stuur het je op.

De verzendingskosten bedragen slechts 8 euro in Nederland of België, daar kan je zelfs met de auto nog niet voor naar Arendonk komen ! Alhoewel ik dat zelfs liever heb, want we leven toch al in de digitale maatschappij waarbij persoonlijk contact tot een minimum wordt herleid !

Woundgel

Als er iets goed is dan mag het ook vermeld worden. Het is zelfs zo dat ik eigenlijk altijd alleen maar publiciteit maak als een product zich ook bewezen heeft door eigen gebruik.

In dit geval gaat het over een woundgel die ik tegenwoordig zelf gebruik en die opmerkelijke resultaten geeft. Als je 200 kinderen hebt, is het heel normaal dat er hier en daar soms een akkefietje gebeurd, hetzij door beschadiging, hetzij door een onvoorspelbaar probleem.

Zo gezond als een vis, is een spreekwoord dat door iemand uitgevonden is die nooit geen koi heeft gehad volgens mij. Het is helaas een onderdeel van de hobby.

Als je zoals ik de verantwoordelijkheid hebt over veel kinderen, dan is het normaal dat je af en toe wat koi moet verzorgen. Je moet alles goed in de gaten houden, dat is een ding dat zeker is.

Daarom dat ik deze woundgel even in het zonnetje zet, want deze werkt opmerkelijk goed. Ik heb een paar koi zitten die verzorging nodig hebben, gelukkig niet te veel, maar deze woundgel werkt beter dan enig andere woundgel die ik ooit gebruikt heb.

Na reiniging van de wonde met waterstofperoxide en het aanbrengen van deze woundgel, zal je zien dat de wond op snelle wijze geneest. Daarom, als het goed is mag het ook gezegd worden.

Zou jij gebruik maken van deze aanbieding als het je uitkomt ? Klik dan op 1, zoniet klik dan op 2. Vind je het artikel totaal niet interessant klik dan op mijn bozemannetje...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240