Interkoi Arendonk

Interkoi Arendonk

Het warme weer is welkom maar tevens een onzichtbare vijand van de koi. Soms komen er volgens Maarten ondankbare problemen te voorschijn.

Zelf breng ik op een zo eenvoudig mogelijke wijze zuurstof in het water. In de meeste gevallen door een vernauwing van de uitstroom te monteren.

Bekijk dit filmpje en je ziet wat wij bedoelen.

Door een flauwe bocht op de uitstroom te monteren met een vernauwing kan ik het water als het ware spuiten in de vijver, zodat er een enorme toename is van zuurstof. Eenvoudiger kan het niet.

In het geval van de grotere vijvers zet ik dan een aerator die ik altijd als reserve heb liggen voor deze gelegenheden.

Ik heb van de gelegenheid ook een klein publiciteitsfilmpje gemaakt voor mensen die Interkoi Arendonk niet kennen, zodat ze een kleine indruk kunnen krijgen van de zaak.

De meeste mensen kennen Interkoi wel, maar het is altijd aangewezen om nieuwe klanten proberen te ronselen of op zoek te gaan naar nieuwe klanten.

De voorkeur bij Interkoi wordt gegeven voor gezonde vijvers met veel voedsel voor de koi die op een natuurlijke manier worden vergaard.

Nadeel is dat ik geen kraakheldere vijvers heb, maar wel vijvers die in onze koibelevenis beter zijn voor de opgroei en ontwikkeling van de koi.

Verkooptechnish waardeloos, maar voor de koi een hemel op aarde. Voor alles is echter een oplossing. Kom langs, geniet van datgene wat we je kunnen bieden, en oordeel dan…

BEDANKWOORDJE

Aan alle mensen die probites besteld hebben....bedankt....het is een welkome broodnodige verkoop tijdens de magere zomermaanden. Het voer wordt vandaag geleverd, en de bestellingen zullen klaarliggen tegen zaterdag of zondag.

Wie nog extra wil bestellen kan me contacteren.Gisteren is er echter nog een grote lading Malamix binnengekomen, wat me de reden geeft om nog een extra aanbieding samen te stellen.

Bij aankoop van 2 x 10 kg Probites summer, 10 kg Probites summer mix of 10 kg Chlorella dry (mag ook combinatie zijn van beide) geef ik 1 bus malamix van 5 liter ter waarde van 65 euro gratis.

Ik rond de prijzen voor de probites summer en probites summer mix voor 2 pakken van 10 kg af naar 260 euro en de prijs van 2 pakken Chlorella, rond ik af naar 300 euro...profiteer ervan.

Opsturen Nederland of België kan per DPD: prijs 8 euro per zending.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240