Euregio koishow dag 3

Euregio koishow dag 3

Dag 3 en tevens de laatste dag van de show. En ditmaal mogen ze niet klagen over het weer, want het waren bijna perfecte weersomstandigheden.

Ditmaal was ik wel van de partij, en was ik aanwezig, zij het niet in de stand, want om daar de ganse dag te zitten niksen is niets voor mij. De prijzen werden stilaan uitgedeeld, en dan is het toch met spanning wachten op de prijzen die je toebedeeld krijgt.

Opeens was er veel beweging in mijn vat waar de kleinere koi inzaten. De pers en de mensen met de camera stonden plotseling levendig te filmen en te fotograferen, dus moest er wel iets loos zijn.

Tot mijn groot plezier had ik één van mijn lievelingsprijzen gewonnen, namelijk de prijs van Young tategoi, een prijs waar ik bijzonder blij mee was, en die ik vooraf op mijn verlanglijst had gezet.

Er waren 2 prijzen waar ik voor ging, namelijk een prijs voor tategoi waar ik toch al voor de 4de keer mee scoor en waar ik toch een patent op heb, en als 2de zat de prijs van Adult Champion in mijn hoofd. De eerste gewenste prijs was al binnen…

De koi die Young Tategoi werd, selecteerde ik als laatste van de serie. Normaal zijn kleinere vissen niet zo mijn ding. Niet dat ik dat niet apprecieer, want ik kan er evenveel van genieten, maar het is meer Ben zijn ding.

Toch vond ik dit 21 cm klein sanketje bijzonder mooi, precies de koi die ik zelf zou kiezen, en besloot het ook mee te nemen, met dit resultaat als gevolg.

Deze sanke behoort tot de 72 serie die ik grotendeels van de site verwijderd heb omdat ze niet naar waarde werd geschat in mijn ogen. Maar dat is een ander verhaal. Ik zal wel bewijzen wat ze waard zijn….

Plotseling werden de plakkertjes op de borden geplakt en eigenlijk kon ik mijn ogen niet geloven. In totaal werd ik gezegend met 12 prijzen, waaronder ook nog een de welverdiende Senior Tategoi award, die ik bovenaan mijn lijst had gezet, en nog meer begeerde dan de Young Tategoi award.

Ik zou zeggen wat een luxe deze reis. Ik heb vandaag niet de tijd om alles op een rijtje te zetten, maar ik zal vanaf morgen beginnen met iedere koi te bespreken, inclusief zijn hele leven bij Interkoi, want dat is ook nog een begrip waarop ik kan verder borduren, namelijk de koi laten zien vanaf het moment dat hij aangekocht werd, en tot waar deze koi is gekomen.

Mijn bibliotheel beperkt zich niet tot commerciële filmpjes maar vertelt het verhaal van het ganse leven van de koi. Als dat niet exclusief is…. voorlopig althans…

Als ik de organisatoren van de show een cijfer zou moeten geven op 10, dan zou het een 11 zijn, want alles was piekfijn verzorgd, tot in de puntjes geregeld, en zoals altijd werd iedereen vriendelijk onthaald en begeleid.

Een heel klein puntje van ergernis was de koffie. Ik weet dat ze het niet graag hebben dat ik het zeg, maar als ik mensen ontvang krijgen ze de koffie gratis.

Laat me toe om de show met wierook te omhullen en zoals het een goede Belg betaamd om ook één puntje van kritiek te geven. Voor de rest dikke pluimen !

Tenslotte om het nieuwsitem van vandaag te beëindigen moet ik al mijn klanten bedanken voor de medewerking, en ook bijzonder de klanten die me ook geholpen hebben met het debenchen van de koi, met name Matthijs, Domi, Noelle en Peter...

En toen ik naar huis reed moest ik maar een belletje doen naar Johnny die wel 40 min. moest rijden om naar Arendonk te komen, maar die zoals altijd geen 100 maar 200% klaarstaat om het zware werk samen met mij te doen.

Natuurlijk ook Ben en Riny voor de overname van de zaterdag terwijl ik naar het communiefeest voor mijn kleindochter moest.

Ondertussen zwemmen alle koi ontspannen rond in een speciaal voor hun voorbereide bak. Het was een geweldig weekend…

Meer afbeeldingen

Euregio koishow dag 3: afbeelding 1
Euregio koishow dag 3: afbeelding 2
Euregio koishow dag 3: afbeelding 3
Euregio koishow dag 3: afbeelding 4
Euregio koishow dag 3: afbeelding 5
Euregio koishow dag 3: afbeelding 6
Euregio koishow dag 3: afbeelding 7
Euregio koishow dag 3: afbeelding 8
Euregio koishow dag 3: afbeelding 9
Euregio koishow dag 3: afbeelding 10
Euregio koishow dag 3: afbeelding 11
Euregio koishow dag 3: afbeelding 12
Euregio koishow dag 3: afbeelding 13
Euregio koishow dag 3: afbeelding 14
Euregio koishow dag 3: afbeelding 15
Euregio koishow dag 3: afbeelding 16
Euregio koishow dag 3: afbeelding 17

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240