Even wegwijs voor zondag

Even wegwijs voor zondag

Zondag 12 december is het onze jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst.

Er zijn toch nog 80 inschrijvingen, wat behoorlijk flink is. Er zijn ook een groot aantal mensen bij die ik niet ken, of tenminste die ik niet kan koppelen aan een naam die me bekend is. Ik zal iedereen dan ook proberen even wegwijs te maken.

Eerst en vooral het parkeren. Er is voldoende parkeerplaats op een 400 meter van de Interkoi. Deze is bij het zwembad van Arendonk. Zoek via de TomTom naar de van Eycklaan, en aan het einde van de straat je komt automatisch aan de parkeerplaats terecht. Je kan ook in de straat parkeren van de Schutterstraat, maar er zijn mensen die zich eraan storen. Hou er rekening mee aub.De beste optie is in de Van Eycklaan zelf of op de parkeerplaats bij het zwembad.

Mijn buurman Louis is volop bezig om kerstbomen te verkopen, en hij houdt graag de ruimte aan de straat vrij voor mensen die een kerstboom komen kopen. Hou hier aub rekening mee, want de mens is 78 jaar, en geraakt over zijn toeren als hij geen kerstbomen kan verkopen. Dit is mijn buurman aan de rechterzijde als je voor Interkoi staat.

Wat betreft de koi die kunnen bekeken worden. Ik heb een klein grondplan gemaakt voor de mensen die nog nooit bij Interkoi geweest zijn. Hier staan de vijvers aangeduid die verwarmd zijn (geel) en waar de nieuwe vissen zich in bevinden. Er is 1 grote vijver buiten die verwarmd is, en dan de 3 vijvers binnen. Op bijhorende foto’s kan je de vissen zien en in welke vijver ze zich bevinden.

De vissen zijn door omstandigheden laat gekomen dit jaar. Ze hebben zich ondertussen goed aangepast, maar er zijn nog enkele koi bij die nog wat moeten bijtrekken. De meesten echter hebben de reis goed doorstaan.

Er zal koffie en drank klaar staan voor iedereen. Vanaf 12.30 uur is er de mogelijkheid voor eten. Ik heb er dit jaar een specialleke van gemaakt dat ik nog nooit gedaan heb, dus ik hoop dat dit zal bevallen. Eten kan tot 14.30 uur. Dan heb ik speciaal voor enkele mensen een verse ijstaart van de beste ijsbereider in de streek laten maken. Deze zal ik na het eten aansnijden.

Rini en Ben zullen ter beschikking staan indien er vragen moesten zijn over de koi of over andere zaken. Zij zullen je graag alle informatie geven. Voor mensen die nog geen boek hebben van Rini Groothuis, Nishikigoi Symfonie, dan is het nu nog de moment om het door de auteur zelf te laten signeren. Bedenk ook dat het een waardevol eindejaarsgeschenk kan zijn voor velen. Laat ons verder genieten van de aangeboden koi en er een gezellige dag van maken.

Als laatste nog even: de klei refresh is binnen. Deze kan opgehaald worden. Ik zal de klei ook zondag klaarleggen voor de mensen die deze graag zondag meenemen.

Meer afbeeldingen

Even wegwijs voor zondag: afbeelding 1
Even wegwijs voor zondag: afbeelding 2
Even wegwijs voor zondag: afbeelding 3
Even wegwijs voor zondag: afbeelding 4
Even wegwijs voor zondag: afbeelding 5
Even wegwijs voor zondag: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi Evolutie

Showa 2003038

Archief Showa 2003038