Veiling Momotaro 14 december

Veiling Momotaro 14 december

Na de kohaku zijn er natuurlijk ook nog de showa.

De shiro bloedlijn en de mako bloedlijn zijn de grote troeven van Momotaro. Het is en blijft een moeilijke keuzen. Natuurlijk ben je nog bezeten van de shiro bloedlijn, die zoveel plezier gebracht heeft met de brede lichamen, de sympathieke uitstraling, en vooral hun geweldig karakter, tenminste dat zijn mijn ervaringen, maar als je je echt verdiept in de betere koi uit de mako bloedlijn, dan moet ie toch passen, onze shiro.

Wat ik toch mooi vind is dat je soms een combinatie terugvind uit beide bloedlijnen. Misschien heb ik het wel verkeerd, maar deze Mako Showa lijkt me een perfecte combinatie te zijn. Het is een mako showa, maar toch proef ik hier een shiro achtige body. De koi werd verleden jaar op de veiling gekocht, maar heb ik ondertussen nog niet terug gezien. Ik hoop dat ze ondertussen uit de mudpond zijn, zodat ik filmpjes mag verwachten van deze absolute favoriet van mij, samen met haar zusje.

Meer afbeeldingen

Veiling Momotaro 14 december: afbeelding 1
Veiling Momotaro 14 december: afbeelding 2
Veiling Momotaro 14 december: afbeelding 3
Veiling Momotaro 14 december: afbeelding 4
Veiling Momotaro 14 december: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240