Eventjes tussendoor

Eventjes tussendoor

Het is een geweldige drukte momenteel. Ik ben volop bezig in de strijd voor koi op de event van Narita met de R-collectie. Dit loopt op zijn einde, en ik heb er een paar te pakken.

Het is eventjes te veel informatie om nog te verwerken, dus ga ik het morgen allemaal wel op een rijtje zetten. Het enige dat ik vandaag in het nieuwsoverzicht kan vermelden is dat ik van Ryuki een filmpje heb aangekregen van de Showa van Ueno die ik begin dit jaar aankocht.

Het is een heel gesukkel om alle info te verwerken dit jaar, en ik moet het ook doen met datgene wat ik te pakken krijg. Ik ben al blij dat alles wat ik eind vorig jaar en begin dit jaar heb aangekocht van meer dan behoorlijke kwaliteit is. Ik geef mezelf een speekmedaille daarvoor, want ik ben er bijzonder trots op.

Het gaat dus eventjes  over de showa van Ueno dit jaar en ik ben blij dat ook deze meer dan goed is geëvolueerd voor zover ik dat van dit filmpje kan beoordelen. Ze is nu 56 cm en als je bedenkt dat ze van 36 cm kwam dan is het wat betreft groei toch een geweldig resultaat. 

De kwaliteit zal er ook wel zijn, maar dan zie ik ze liefst eventjes live, dan kan ik een beter oordeel vormen, en ze komt nu maandag binnen. Spannend. Ik ga ondertussen even verder doen met de R-Collectie en ook nog met een veiling die volop bezig is.

Ik zal dus niet aanwezig zijn deze voormiddag in Arendonk, tenzij je een afspraak wil maken.

 

8
6
9
9
5
10
7
10

Meer afbeeldingen

Eventjes tussendoor: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

The Untouchable

Eventjes Tussendoor . . . niks kunnen scoren op de R Collection Event van Narita vandaag. Wtf !
Ik had ingezet op drie flinke (roodkkleurige) Sakai FF Super Mango, maar noppes natuurlijk. (Heb nooit geluk in het spel). Een andere Interkoi klant heeft er wel eentje kunnen scoren, namelijk de nummer 125. Prachtige vis, en gelukgewenst aan de onbekende gelukzak! Tandengeknars is nu mijn deel!

Jack

Wat positiever zijn Martin , vaak helpt dat ! 😜


bennie

das meer mijn smaak 


Johan

Luc, Succes met de verschillende veilingen en allemaal een fijne zondag


Dick

Geweldig resultaat, mooie showa. S6 verder vandaag.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml