Gratis grote waternavel

Gratis grote waternavel

Gisteren was ik op bezoek bij één van mijn klanten, waarover later meer, toen ik zag dat hij een massa grote waternavel had staan.

Dit waren allemaal nakomelingen uit een serie waternavel die ik van Rini ooit heb gekregen. Ik weet dat er veel mensen zijn die graag deze waternavel zouden hebben. Ik denk constant aan mijn klanten, en heb dus een heleboel scheuten mee naar Arendonk gebracht.

Als je graag waternavel hebt, kom dan zaterdag naar Arendonk, breng een plastic zak mee en je kan deze gratis meekrijgen. Ik heb ze gisteren in kalium gezet om ze te ontsmetten. Hetgeen je in de blauwe bowl ziet heb ik ter beschikking, wat toch voldoende moet zijn om een 10-tal mensen gelukkig te maken.

Het is ondertussen ook duidelijk geworden dat Rini al zijn vissen heeft verkocht, en wel op 1 dag. Ik ben blij voor hem, zodat de pijn kort en krachtig is. Ik hoop wel dat ie de juiste beslissing heeft genomen, want het zal saai worden ten huize Groothuis met een vijver zonder koi.

Wel wil ik even beklemtonen, dat Rini wel zal verbonden blijven aan Interkoi, en jullie graag zal blijven ontvangen om je bij te staan met raad en daad. Iedere zaterdag zal Rini aanwezig zijn in Arendonk.(Hij kan me trouwens niet missen...). Als het goed is zal hij zijn redactionele stukjes blijven schrijven, want die zijn niet te evenaren. Wie kan er nu schrijven zoals Rini ? De enige die in zijn buurt komt is Tiebo, die ook een mooie schrijfstijl heeft, maar anders...

Rini, wij verwachten dus dat je iedere maand een klein stukje schrijft, is het niet over koi, dan vertel ons maar wat over vroeger. Als we je prachtige stukjes maar niet moeten missen. Laat ons zo afspreken dat we voor één keer de reacties als maatstaf nemen, want 50 reacties zal en moet ik ook ooit krijgen. Krijg je 50 reacties op dit nieuwsitem, dan verplicht je je tot het schrijven van redactionele stukjes, krijgen we geen 50 reacties samen, dan ben ik het met je eens dat het de moeite niet loont om mooie stukjes te schrijven. Het moet niet altijd over koi zijn, begin nu maar aan je autobiografie....

Meer afbeeldingen

Gratis grote waternavel: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052