Gratis weggeven een succes

Gratis weggeven een succes

Bij de actie voor het gratis filtermateriaal is weer gebleken dat het een grandioos succes was.

Er zijn nog een aantal zakken ter beschikking, vooral van KNS is er nog voldoende. Ik ben blij dat ik een boel mensen blij heb kunnen maken, en ik hoop ook dat zij er het nodige plezier aan kunnen beleven.

Ondertussen zijn al mijn filters nagekeken, problemen opgelost, maar vooral kleine veranderingen zijn er aangebracht om de kwaliteit van het water te optimaliseren. Zo werden er enkele fouten vastgesteld in de functie van de vortexen, die toch een groot probleem zouden kunnen veroorzaken.

We hebben de ganse week geploeterd, filters gezuiverd, gepoetst, met de hoge drukspuit rondgelopen, PVC gelijmd en kleine, maar slimme oplossingen bedacht om eventuele grote problemen tegen te gaan. Eens te meer is gebleken dat we door samen te brainwashen tot geweldige resultaten kunnen komen.

We gaan nu nog de nodige maatregelen nemen om deze kleine onvolmaaktheden ter verfijnen op een eenvoudige manier. Ik moet wel even toelichten dat het dank zijn het vernuft van Ben is, dat deze onvolmaaktheden naar boven zijn gekomen, en ik ben er hem heel dankbaar voor.

Het was een zware week, maar we zijn wel voldaan, en de kwaliteit van zowel het water, als voor de bedienig van de vijvers, is stukken verbeterd. Eens te meer bewijst het dat we toch plezier kunnen putten uit verbeteringen, ten koste van het hard labeur, waarna je een gelukzalige voldoening voelt voor de geleverde werken. Wat kan het leven toch mooi zijn, en vandaag ga ik extra genieten van mijn vissen. Bovendien is het kleurenpalet en spektabel in de binnenvijvers zo extreem hoog, dat je pijn aan je ogen krijgt van al dat moois….

Goe bezig interkoi, zoals Jack het zo opbeurend kan zeggen…

Meer afbeeldingen

Gratis weggeven een succes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137