Hakubotan 6 jaar - 85 cm

Hakubotan 6 jaar - 85 cm

Vandaag neem ik even de tijd om de tosai van Hakubotan, een oyakoi van Taniguchi voor te stellen.

Hakubotan is een oyakoi van Taniguchi, waarvan ik eerder al enkele tosai heb aangekocht. Naast Dom, Taiho en Megumi, is dit een bekende uit de stal van Taniguchi. Terwijl ik dit nieuwsitem schrijf, ben ik volop met Japan aan het communiceren voor meer info over deze oyakoi, en voor zover ik nu weet zal ik deze info tussen dit en een uurtje ontvangen. Ik zal de update zo snel mogelijk op de site plaatsen.

Ik heb bewust een 20-tal tosai van Taniguchi uit het betaalbare segment gekozen om deze aan te bieden aan potentiële kandidaten van koi die op de eerste plaats niet duur zijn, en op de tweede plaats nog eens goed van kwaliteit zijn.

De selectiemethode die toegepast werd, richtte zich vooral op bouw, huidkwaliteit en patroon, m.a.w. de drie eigenschappen moesten zich zoveel mogelijk aanvullen. Bovendien zijn de genen meer dan goed. Iedere koi is verschillende malen bekeken en gekeurd, en deze selectie was mijn definitieve keuze.

Nu ben ik een beetje ontgoocheld, dat men hier niet meer gebruik van heeft gemaakt. Niet dat het mij iets uitmaakt, maar omdat ik het niet goed begrijp en ook vooral omdat dit een bijzonder mooi aanbod is, dat prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed is.

Bovendien ben ik de koi aan het voorbereiden voor hun verscheping, en bij deze selectie is er nog de mogelijkheid om deze een jaar extra in de mudpond te laten verblijven, tegen een minimale vergoeding.

Daarom dat ik ze nog even in de kijker zet, zodat mensen die interesse hebben om een koi nog een jaar in de mudpond te laten, er nog even over kunnen nadenken, en dit tot woensdag. Daarna geef ik definitief door welke er naar Arendonk moeten komen, en welke niet.

De prijzen van deze koi zal ik tevens vermelden op de site, want ik had de prijzen onderaan het filmpje gezet, maar blijkbaar kijken de mensen eroverheen, want ik krijg hier nogal wat prijsaanvragen over. Ik zou zeggen mensen, maak hier gebruik van als je graag een mooie kohaku ziet.

Lopende promoties.

Kohaku promotie momenteel 2650 euro

Opensales evenement...niet te versmaden

Meer afbeeldingen

Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 1
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 2
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 3
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 4
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 5
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 6
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 7
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 8
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 9
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 10
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 11
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 12
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 13
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 14
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 15
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 16
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 17
Hakubotan 6 jaar - 85 cm: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht